Queen of Riches gokkast

3 van de 5 sterren

Met de Queen of Riches gokkast ga je terug in de tijd. Naar het Oude Egypte om precies te zijn. Deze prachtige gokautomaat van top-ontwikkelaar Big Time Gaming puilt zoals gewoonlijk weer uit van de extra’s. Rollen die aan elkaar gekoppeld worden, Megaways waarmee je op duizenden manieren prijzen kunt winnen en complete Wild-rollen. De Queen of Riches slot is dan ook een gokkast voor hen die graag van de ene verbazing in de andere willen vallen tijdens het spelen.


Hoe werkt de Queen of Riches gokkast?

Wie een beetje bekend is met de gokkasten van Big Time Gaming weet wel dat het nooit om een recht-toe-recht-aan slot gaat bij ze. Ook de Queen of Riches gokkast is weer voorzien van tal van extra functies die het spelen op dit slot reuze spannend maken.

Wanneer de software is ingeladen valt direct al op dat je niet met een klassiek speelveld te maken hebt. Er zijn weliswaar 6 rollen, maar de rijen verschillen onderling van elkaar. De ene rol kan 3 symbolen herbergen, terwijl de volgende rol er plots 7 op heeft staan. Bij Big Time Gaming noemen ze dit de Megaways-functie die op ontelbaar veel manieren voor winnende combinaties kan zorgen. Zoals gebruikelijk zal je ook op de Queen of Riches gokautomaat identieke symbolen op een winlijn moeten zien te verkrijgen. Winnen gebeurt van links naar rechts.

De bediening van deze gokkast is verder vrij helder: er is een "play"-knop aanwezig, een 'autoplay-functie' en met de "Stake"-knoppen regel je je inzet. Je zal minimaal 20 cent in moeten leggen om te kunnen draaien en maximaal kun je 10 euro per spin inzetten. Voor je winkansen maakt het niet uit met welke inzet je speelt. Voor de hoogte van de prijzen natuurlijk wel. Hoe hoger je inzet, des te hoger de uitbetaling zal zijn.


Wat zijn de regels?

Zolang je je eerste draai nog niet hebt gedaan lijkt de Queen of Riches speelautomaat op veel andere gokkasten. Rollen. Symbolen. Combinaties maken. Een kind kan de was doen. Zodra je op de "Play"-knop drukt zal je echter even moeten wennen aan deze gokkast, zeker als je nog niet eerder op een slot van Big Time Gaming hebt gespeeld.

Zoals gezegd werkt de Queen of Riches met de zogenaamde Megaway-functie. Dit betekent dat niet alle rollen evenveel symbolen bevatten. Dit zorgt ervoor dat je niet op vaste winlijnen speelt, maar letterlijk tienduizenden manieren hebt om winnende combinaties te maken.

Een functie die je daarbij helpt is de 'Reel Clone Feature'. Geheel willekeurig worden er iedere draai 2 rollen aan elkaar gekoppeld en dit aantal kan gedurende de spin oplopen tot 6 rollen. Onnodig om nog te vertellen dat je flink in de prijzen gaat vallen als dit gebeurt.

Nog een functie die voor belachelijk hoge prijzen zorgt: de 'Full Reel Wilds'. Op rol 2, 3, 4, 5 en 6 vind je de Wild-symbolen welke - als ze in je scherm tot stilstand komen - de volledige rol in beslag nemen. Dit op zich zorgt al voor extra winnende combinaties, maar er geldt ook nog eens een multiplier tot X7. Zodra de rol tot stilstand komt wordt de multiplier kenbaar gemaakt en draai je 2 of meer Wild-rollen, berg je dan maar. Multipliers worden namelijk met elkaar vermenigvuldigd. Stel dat je 2 rollen hebt met een winstverdubbelaar van factor 7, dan wordt je winst vermenigvuldigd met 49 (7 × 7). Vrijwel altijd heb je dan ook wel een "Epic Win" te pakken als je meerdere Wild-rollen in je beeldscherm ziet verschijnen.


Wat kun je winnen?

Met tienduizenden manieren om te winnen, reels die aan elkaar gekoppeld worden tijdens de spins en rollen die compleet Wild zijn én ook nog eens een multiplier kennen, is het haast onmogelijk om niet dik in de prijzen te vallen op de Queen of Riches gokkast. De kast komt tenslotte niet zomaar aan zijn naam. Dit alles maakt het niet alleen leuk om op dit slot te spelen, maar in veel gevallen ook nog eens lucratief. Omdat je zowel met een hoge, als met een lage inzet kunt spelen per spin, is de Queen of Riches eigenlijk voor iedereen wel leuk om te spelen.

Gokken met Queen of Riches gokkast

Klaar om piramides, hiërogliefen en torenhoge prijzen tegemoet te gaan zien? Probeer de Queen of Riches gokkast dan vooral uit! Op de gratis online versie van Big Time Gaming kun je onbeperkt credits verkrijgen en zodoende urenlang speelplezier beleven. Klik hieronder snel op SPEL SPELEN om direct met deze topper aan de gang te gaan!

Queen of Riches gokkast

3 van de 5 sterren