Rainbow King Gokkast

2 van de 5 sterren

Welkom in het kleurrijke land van de regenboogkoning! De rollen zijn hier gevuld met kastelen, vrolijk gekleurde kaartspelsymbolen en natuurlijk zakken met geld. Deze online gokkast brengt kleur aan de klassieke spelbeleving van moderne videogokkasten. De koning woont hier in zijn cash kasteel en deelt zelfs zijn kroon zodat jij zijn schatten kan ontdekken. De WILD is een joker vol kleur die iedere combinatie compleet kan maken. Waan je een bezoeker in een vrolijke wereld die je zomaar rijk kan maken.


Hoe werkt Rainbow King Gokkast?

Rainbow King is een online gokkast met vijf rollen die elk drie symbolen weergeven. In dit veld van vijftien vlakken kun je op twintig verschillende winlijnen combinaties maken die allemaal een andere winst uitkeren. Hierbij wordt het WILD symbool vanzelf als joker ingezet als je een combinatie niet compleet hebt of om je winst te vergroten. Naast dit basisspel zijn er maar liefst vier extra spellen die je gaandeweg kunt ontgrendelen.


Wat zijn de regels?

Je begint door je inzet te bepalen. Je kunt op alle twintig lijnen tegelijk inzetten, of met minder lijnen spelen. Vervolgens kun je de inzet per winlijn veranderen met een minimum van 0.02 en een maximum van 5. Met een druk op de knop beginnen de rollen te draaien en verschijnen de verschillende symbolen op de vijftien speelvlakken.

Als je drie of meer kastelen kriskras door het spel verzameld, ontgrendel je het ‘Cash Castle’ spel. Hierbij kies je een kasteel en krijg je je inzet een veelvoud terug, variërend van 2-500 credits.

Bij drie of meer symbolen van de koning begint het regenboogkoningspel. Hierbij rol je met een dobbelsteen. Landt je op een vakje met een prijs, dan worden die credits bij elkaar opgeteld tot je op een vakje landt dat ‘Take the Money’ zegt en weer teruggaat naar het basisspel. Land je op een vakje met de koning, dan komen er drie klassieke rollen in beeld. Door drie verschillende zevens op een rij te zetten, win je de prijzen die bij die combinatie horen. Als je iets anders dan een zeven krijgt, is deze bonusronde over.

Krijg je drie kronen in het basisspel, dan ontgrendel je het laatste spel, de ‘King Cash’ ronde. Hierbij kies je één van de kronen in beeld om een prijs van 50-500 credits te winnen.


Wat kun je winnen?

Bij een maximale inzet van 100 credits is de maximale score in het basisspel 2500, of 25 keer je inzet. Diezelfde hoogste score is ook mogelijk in het bonusspel ‘Reel King’, waarbij je drie rode zevens op rij moet krijgen voor de hoogste score. In de andere bonusspellen is maximaal 500 credits te verdienen.

Gokken met Rainbow King Gokkast

Rainbow King is een heel vrolijk spel met veel standaardopties die ook in andere gokkasten zitten, maar een heleboel bonusspelletjes die de Rainbow King echt koning maken. Je kunt Rainbow King gratis proberen voordat je besluit voor geld te gaan spelen.

Rainbow King Gokkast

2 van de 5 sterren