Random 2 Wild gokkast

4 van de 5 sterren

Word jij helemaal wild van klassieke gokkasten? Dan kan de Random 2 Wild gokkast je ongetwijfeld wel bekoren! De wereldberoemde landbased gokautomaat werd door Stakelogic in een modern online jasje gegoten zonder afbreuk te doen aan de authentieke speelervaring die je op de traditionele fruitautomaat beleeft. Verzamel de fruitsoorten, beproef je geluk met het klaverblad en val dik in de prijzen met het gouden SLP-symbool. Zeker weten dat nostalgische gevoelens de overhand nemen tijdens het spelen van de online variant van deze ‘klassieker der klassiekers’. Liever op je gemak ontdekken hoe de Random 2 Wild fruitmachine werkt? Stakelogic maakt het met de gratis versie mogelijk om onbeperkt met playmoney te blijven draaien aan deze ‘gouwe ouwe’!


Hoe werkt de Random 2 Wild gokkast?

De Random 2 Wild gokkast is er een zonder al teveel poespas. Geen ingewikkelde bonusspellen en extra 'gamble-features'. Iemand die nog nooit op een gokkast heeft gespeeld snapt precies wat de bedoeling is op deze fruitautomaat.

De Random 2 Wild werkt met 1 basisspel en op 3 of 4 rollen. Je inzet bepaalt of de 4e rol geactiveerd wordt of niet. Dit gebeurt vanaf 10 credits. De naam Random 2 Wild is daarbij niet voor niets gekozen. Op de 4e rol verschijnen namelijk Wild-symbolen die voor mooie winnende combinaties kunnen zorgen. Net als bij elke andere fruitautomaat is het immers de bedoeling dat je winnende combinaties op de rollen tovert.
Wederom afhankelijk van je inzet speel je op 5 of 10 winlijnen op de Random 2 Wild gokautomaat. Logischerwijs maak je meer kans om te winnen als je met het maximale aantal winlijnen speelt, maar zoals gezegd moet je daar dan dus wel minimaal 10 credits per spin voor inzetten.

Je start het spel door op de "Start"-knop te drukken. Deze vind je rechts onderin je scherm en je herkent hem aan de groene kleur en de pijlen die er op staan. Als je liever niet zelf steeds handmatig wilt draaien, kun je ook gebruik maken van de 'autoplay-functie' op de Random 2 Wild fruitautomaat. Via het instellingenmenu kun je zelf instellen hoe vaak de 'autoplay-functie' voor je moet draaien.

Via het "Bet-menu" kun je je inzet aanpassen en tevens regel je in dit menu het aantal gokkasten waarop je wilt spelen. Zodra de software van Stakelogic is ingeladen zal je namelijk opvallen dat de Random 2 Wild speelautomaat is uitgerust met een zogenaamde 'Twinplayer-functie'. Je kunt op 2 kasten tegelijk spelen waarbij de rollen van beide kasten standaard onafhankelijk van elkaar draaien. Via het "Bet-menu" kun je zelf beslissen op hoeveel kasten je tegelijk wilt spelen en via het instellingenmenu kun je de rollen van beide kasten desgewenst aan elkaar koppelen. Je speelt dan op beide Random 2 Wild fruitmachines hetzelfde spel. Je doet dit door het schuifje naast "Play Twin Game" aan te vinken.


Wat zijn de regels?

De regels op de Random 2 Wild gokkast zijn kraakhelder: wanneer je met 1 of 5 credits per spin speelt, speel je op 3 rollen en heb je te maken met 5 winlijnen. Vanaf 10 credits per spin wordt de 4e rol (de rol met alle Wild-symbolen) geactiveerd en speel je het spel met 10 winlijnen. De maximale inzet per spin bedraagt 250 credits.

In alle gevallen zal je 3 identieke symbolen op een winlijn moeten zien te verkrijgen. De Wild-symbolen kunnen daarbij helpen. Deze vervangen namelijk ieder ander willekeurig symbool en zorgen er dus voor dat je gemakkelijker combinaties kunt maken.

Klassieke gokkast-symbolen voeren de boventoon op de Random 2 Wild, maar er zijn een aantal symbolen die zijn uitgerust met een 2e symbool, namelijk de bel of het SLP-symbool. Tover er 3 van op een winlijn en je hebt een "Big Win" te pakken. Hierbij mogen de fruitsymbolen onderling dus gewoon van elkaar verschillen, zolang je maar 3 x een bel of 3 maal een SLP-symbool te pakken hebt.


Wat kun je winnen?

Net als de regels zijn de winsten op de Random 2 Wild fruitautomaat helemaal duidelijk. In de paytable die boven de rollen is te zien kun je direct aflezen welke winnende combinaties je kunt maken en welke prijzen daar aan gekoppeld zijn. Hierbij geldt: des te hoger je inzet, des te hoger de uitbetalingen. Het SLP-symbool en de bel zijn de symbolen die het best uitbetalen. De minste winst vergaar je met 3 citroenen of 3 sinaasappels op een winlijn.

Gokken met Random 2 Wild gokkast

Klaar om je helemaal onder te dompelen in vervlogen tijden? Terug naar de tijd dat fruitautomaten nog bestonden uit fruitsymbolen, bellen en zevens? Met de Random 2 Wild weet je zeker dat je nostalgische gevoelens bij jezelf opwekt. Bovendien kun je op de gratis online versie van Stakelogic zo vaak draaien als je zelf wilt. Urenlang speelplezier gegarandeerd dus! Wacht daarom niet langer en klik hieronder snel op SPEL SPELEN om met deze klassieker aan de gang te gaan!

Random 2 Wild gokkast

4 van de 5 sterren