Random 2 Wins gokkast

3.5 van de 5 sterren

Winnen op een online slot is altijd leuk, maar helemaal als je regelmatig onverwachts in de prijzen valt. Als dit je aanspreekt, dan is de Random 2 Wins gokkast een gokautomaat die je zeker niet mag overslaan. Deze wereldberoemde gokmachine maakte faam als landbased fruitautomaat en werd door ontwikkelaar Stakelogic in een versie vertaald die wat beter bij deze tijd past. Maar wel met behoud van het authentieke karakter. Klassieke gokkast-symbolen en dito geluiden zijn hetgeen je te wachten staat als je een slinger waagt aan deze nieuwe online versie. Risicoloos ontdekken waarom deze ‘gouwe ouwe’ nog steeds zo populair is in (online) casino’s? Probeer dan de gratis versie eens uit! Hier speel je onbeperkt met playmoney en kun je dus net zo lang draaien tot de gokkast doet waar hij bekend om staat: geheel willekeurig bizarre winsten genereren.


Hoe werkt de Random 2 Wins gokkast?

De Random 2 Wins gokkast is een fruitautomaat die zelfs door iemand die nog nooit een (online) gokkast heeft gezien, in no-time te doorgronden valt. Er is 1 spel en afhankelijk van je inzet speel je op 3 of 4 rollen. Zoals altijd is het de bedoeling dat je soortgelijke symbolen op een winlijn verkrijgt vanaf links gezien. Bij een lagere inzet speel je met 5 winlijnen. Vanaf 10 credits per spin speel je met 10 winlijnen.

Het spel starten doe je met de "Start"-knop. Deze vind je rechts onderin je scherm en is te herkennen aan de groene kleur en de pijlen die erop staan. Voor de 'luie gokker' is er een 'autoplay-functie' ingebouwd. Via het instellingen-menu kun je zelf aangeven hoeveel spins de 'autoplay-functie' moet uitvoeren voor je.

Je inzet bepaal je via het 'Bet'-menu. De minimale inzet op de Random 2 Wins gokautomaat bedraagt 1 credit per spin. De maximale inzet bedraagt 250 credits per draai. In ditzelfde menu kun je ook aangeven of je op 1 of 2 gokkasten tegelijk wilt spelen. Zodra de software is ingeladen zal je opvallen dat je op twee Random 2 Wins fruitautomaten tegelijk kunt spelen. Dit hoeft echter niet en via het 'Bet'-menu kun je het eenvoudig wijzigen. Via het instellingenmenu kun je daarbij ook nog aangeven of je de kasten aan elkaar wilt koppelen of niet. Standaard draaien de rollen van beide gokkasten onafhankelijk van elkaar. Met de "Play Twin Game" optie in het instellingenmenu kun je ervoor zorgen dat je op beide fruitmachines hetzelfde spel speelt.


Wat zijn de regels?

De regels op de Random 2 Wins fruitmachine zijn klip en klaar: met een inzet tot 10 credits per spin speel je op 3 rollen en 5 winlijnen. 3 identieke symbolen op een winlijn betekent prijs. Wanneer je 10 credits of meer inzet per spin wordt ook de 4e rol geactiveerd en speel je het spel met 10 winlijnen. Uiteraard verhoog je daarmee je winkansen enorm.

Naast de standaard symbolen vind je ook een aantal symbolen op de rollen die een bel of het SLP-symbool als extra opdruk hebben. Drie daarvan op een winlijn betekent een extra prijs. In dat geval maakt het dus niet uit dat de hoofdsymbolen niet matchen, zolang ze maar alle drie een bel of alle drie het SLP-symbool bevatten. Onder meer de symbolen peer, pruim en sinaasappel zijn uitgerust met extra SLP-symbolen. De watermeloen, de aardbei, het klaverblad en een zeven-symbool zijn voorzien van een extra Bel-symbool.


Wat kun je winnen?

Net als het spel zelf, zijn ook de winsten op de Random 2 Wins gokautomaat overzichtelijk. De paytable boven de gokkast toont duidelijk welke combinaties winsten opleveren en hoe hoog het uitgekeerde bedrag is. Uiteraard zijn de uitbetalingen (een stuk) hoger als je met een hogere inzet speelt en dankzij de 5 extra winlijnen maak je bij een hogere inzet automatisch meer kans op mooie winsten. De bellen en het SLP-symbool leveren de hoogste winst op. De citroenen en sinaasappels zijn de slechtst betalende symbolen.

Gokken met Random 2 Wins gokkast

Als liefhebber van klassieke gokkasten mag je de Random 2 Wins gokkast niet overslaan. Deze kaskraker wordt tot de dag van vandaag door duizenden mensen over de gehele wereld met veel plezier gespeeld. Ondanks zijn eenvoud blijft het namelijk een razendspannende fruitautomaat. Klik daarom hieronder snel op SPEL SPELEN en vermaak je de komende uren moeiteloos op deze klassieker!

Random 2 Wins gokkast

3.5 van de 5 sterren