Random Runner gokkast

5 van de 5 sterren

Oude tijden herleven automatisch wanneer je de Random Runner gokkast online opstart. De originele fruitautomaat uit 1988 werd door Stakelogic in een nieuw fris jasje gestoken en valt online gratis te bespelen. Verlekker je aan klassieke gokkast-symbolen zoals de fruitsoorten, de bellen en de zevens en geniet van de oh-zo kenmerkende fruitautomaat-geluiden zoals je die alleen kent van de échte klassiekers. De Random Runner gokautomaat is uniek in zijn soort en zeker weten dan ook dat je je weer even helemaal in de jaren ’80 en ’90 waant als je achter de online versie plaatsneemt.


Hoe werkt de Random Runner gokkast?

De oudere gokkers onder ons kennen de Random Runner gokkast als een fruitautomaat met een boven- en onderspel. En als een gokautomaat met hele hoge pieken en bijzonder diepe dalen. De fruitmachine kon kilo’s munten opslokken om ze vervolgens met grote kracht achterelkaar weer uit te spugen.
Stakelogic bracht wat meer balans in de online versie van de Random Runner gokautomaat en voegde meteen een mooie extra toe: je kunt op 2 kasten tegelijk spelen als je dat wilt. Automatisch worden er twee Random Runner fruitautomaten ingeladen als je de software opstart, maar via het “Bet”-menu kun je zelf aangeven op hoeveel kasten je tegelijk wilt spelen. Via het instellingenmenu kun je desgewenst de rollen van beide kasten aan elkaar koppelen. Dit doe je door de “Play Twin Game”-functie aan te vinken. In dat geval speel je op beide Random Runner’s hetzelfde spel.
Een ander verschil ten opzichte van de landbased variant is de inzet. De minimale inzet op de online Random Runner bedraagt 20 cent per spin. Maximaal kun je per draai 250 credits per spin (en per gokkast) inzetten. Ook dit regel je helemaal zelf via het “Bet”-menu. De Random Runner fruitmachine is echter ook uitgerust met een “Bet Max”-toets waarmee je in 1 keer de maximale inzet selecteert.
Naast de “Bet Max”-toets vind je de “Start”-knop, waarmee je logischerwijs het spel start. Als je liever lekker automatisch wilt spelen op de Random Runner kan dat ook. Met de “Autoplay”-knop wordt de ‘autoplay-functie’ geactiveerd. Via het instellingenmenu kun je zelf aangeven hoe vaak de autoplay-functie voor je moet draaien. Dit kan vanaf 5 spins, maar desgewenst kan de machine ook 100 keer automatisch voor je draaien.

Wat zijn de regels?

Op de online versie van de Random Runner fruitautomaat speel je enkel het onderspel. Dit spel wordt gespeeld op 3 rollen en 3 rijen. Er zijn 5 vaste winlijnen waarop je winnende combinaties kan maken. Net als bij elke andere gokautomaat is het de bedoeling om 3 identieke symbolen op een winlijn te verkrijgen. Uitzondering hierop zijn de fruitsymbolen die voorzien zijn van een ster. 3 sterren op een winlijn leveren een mystery-prijs op, maar tegelijkertijd kan het ster-symbool ook als Wild-symbool dienen. Zolang het hoofd-symbool correspondeert met de andere twee symbolen op de winlijn (bijv. pruim, pruim en pruim/ster-symbool), win je.


Wat kun je winnen?

De winsten die je kunt vergaren op de Random Runner gokautomaat zijn bijzonder overzichtelijk. De gokkast is vrij van gekke bonusspellen en extra gokfuncties. De Paytable laat je duidelijk zien welke prijzen een bepaalde combinatie oplevert. Hierbij geldt: hoe hoger je inzet, des te groter de uitbetaling zal zijn. Wel kun je natuurlijk meerdere combinaties tegelijk in 1 spin draaien doordat je met 5 winlijnen speelt. Op die manier kan 1 simpele draai (zelfs met een kleine inzet) hoge uitbetalingen opleveren.


Gokken met Random Runner gokkast

Genieten van pure nostalgie? Klinken klassieke gokkast-geluiden je als muziek in de oren en ben je een liefhebber van traditionele gokautomaten zonder al teveel gekke extra’s? Dan is de Random Runner gokkast dé automaat bij uitstek voor jou! In al zijn eenvoud groeide de originele kast van Nederlandse makelij uit tot een absolute grootheid in de casinowereld en de gratis versie van Stakelogic behield de goede punten en liet de slechte zaken (zoals het lage uitkeringspercentage) achterwege. Klik hieronder snel op SPEL SPELEN om een spin te geven aan de gratis Random Runner fruitautomaat!

Random Runner gokkast

5 van de 5 sterren