Random Twinner Gokkast

2.5 van de 5 sterren

Random Twinner lijkt op een gokkast die zo uit een saloon in het Wilde Westen is gesleept. Met een meer dan klassiek ontwerp steelt deze kast de show met zes rollen, verdeeld over het basisspel en bovenspel, en bijna niks anders. Er zitten zes knoppen op de kast en anders dan de draaiende rollen en de knipperende knopjes gebeurt er helemaal niks. Een ideale online gokkast voor iemand die niet zit te wachten op nieuwerwetse snufjes of ingewikkelde bonussen, maar vooral de rollen wil laten draaien.


Hoe werkt Random Twinner Gokkast?

Je begint vanzelf in het basisspel. Op het moment dat je ten minste vijf credits in je clubmeter hebt staan, kun je het bovenspel spelen. Het basisspel is net zo simpel als de kast eruit ziet: je draait met drie verschillende rollen, hebt één winlijn en kan veelbelovende posities vastzetten. De machine doet dit automatisch op het moment dat er twee gelijke symbolen op de winlijn staan en je kunt dit annuleren door op de ‘reset’ knop te drukken.


Wat zijn de regels?

Door in het basisspel vijf credits te winnen, vul je de clubmeter met credits die nodig zijn om het bovenspel te spelen. Hier heb je ook drie rollen, maar vijf verschillende winlijnen en een joker die kriskras meetelt. Je hebt vier verschillende niveaus waarop je kunt inzetten: vijf, tien, vijftien, of twintig credits. De winstuitkeringen lopen met dezelfde factor op, waardoor je maximale winst van 200 credits bij een inzet van vijf credits het viervoudige waard is als je inzet ook verviervoudigt.

De sterrenjokers hebben een willekeurige winstuitkering tussen de 5-200 credits. Ook heeft het bovenspel een ‘bar’ symbool in de vorm van een Z, die bovenop bestaande symbolen wordt geplaatst als extra kans om te winnen. Als je in het bovenspel geen credits meer hebt, worden de missende credits uit de credits voor het basisspel gehaald. Andersom kun je de credits voor het basisspel altijd aanvullen door op de ‘collect’ knop te drukken.


Wat kun je winnen?

De maximale winst is 800 credits bij een inzet van 20, 600 credits bij een inzet van 15, 400 bij een inzet van tien credits en 200 bij een inzet van vijf credits. Ook de hoogste willekeurige uitkeer van de jokers is 200. In het basisspel is de hoogste winst 200 credits, maar dit is relatief hoger, omdat je inzet daar maar één credit is.

Gokken met Random Twinner Gokkast

De Random Twinner heeft een nostalgische speelervaring in een al even nostalgisch jasje gegoten. Het ontwerp en het simpele spelidee zullen hun aantrekkingskracht hebben op heel veel mensen die het liefst gokken op een eenvoudige kast die veel controle biedt over de hoogte van je inzet. Je kunt de kast ook gratis proberen, maar met een maximale winst van 800 is er genoeg om voor te spelen. Omdat de nostalgie ook doorwerkt in de geluidjes die van deze online kast komen, houdt Random Twinner je zo uren bezig.

Random Twinner Gokkast

2.5 van de 5 sterren