Reactoonz Gokkast

3.5 van de 5 sterren

Klaar voor een knotsgekke gokkast die nooit gaat vervelen? In de Reactoonz gokkast gebeurt altijd van alles. Zie hoe deze vrolijk gekleurde aliens blijven combineren tot je winstmeter volloopt en de bonussen zich opeenstapelen! Deze futuristisch ontworpen gratis online gokkast doet misschien denken aan de meest verslavende spellen die je kent van je mobiele telefoon, maar met elke gemaakte combinatie in Reactoonz loopt de echte winstmeter langzaam vol. Met een beetje geluk zet je puur spelplezier om in klinkende munt!


Hoe werkt Reactoonz Gokkast?

Iedere keer dat je Reactoonz speelt, vult een speelveld van zeven bij zeven met verschillende aliens. Op het moment dat een aantal van hetzelfde soort alien een groepje vormen, ontploft het groepje. Maar deze eerste winst is nog maar het begin. Nieuwe aliens vullen de lege ruimte die door de ontploffing is ontstaan en creëren weer nieuwe kansen om te combineren.

Voordat je het weet, volgen de combinaties elkaar in rap tempo op en ontgrendel je speciale bonussen die je winst nog sneller laten oplopen. Aan de rechterkant van het scherm laadt een speciale quantummeter zich op. Als het balkje helemaal is volgeladen, ontgrendel je de eerste bonus. In totaal zijn er vijf bonussen te verdienen, die nieuwe combinaties steeds makkelijker maken.


Wat zijn de regels?

Hoewel het spel op het eerste gezicht wat ingewikkeld lijkt, is het heel snel te begrijpen. De aliens in het scherm moeten groepjes van vijf vormen. Hierbij kunnen de door het scherm verspreidde jokers snel heel handig zijn. De (zeldzamere) aliens met twee ogen zijn meer waard dan de eenogige aliensoorten en hoe meer van dezelfde aliensoort in het groepje zitten, hoe hoger je winst.

Met elke combinatie vul je de quantummeter een beetje op. Als de meter helemaal is volgelopen en er op het scherm geen combinaties meer kunnen worden gemaakt, wordt de eerste van vijf bonussen geactiveerd. Op een rijtje zijn de bonussen:

• Implosion: verandert drie tot zes aliens in jokers en laat de direct daarnaast gelegen aliens ook ontploffen.
• Alteration: verandert één eenogige aliensoort in een soort met een hoger uitkeringspercentage.
• Incision: plaatst een joker in het midden en vormt een kruis door het speelveld waarbij alle aliens in het kruis veranderen in dezelfde aliensoort.
• Demolition: laat alle eenogige aliens ontploffen.

Nadat al deze vier bonussen in willekeurige volgorde zijn geactiveerd, wordt de Gargantoon ingezet. Dit monster met drie ogen wordt een gigantische joker die negen plekken tegelijkertijd inneemt.


Wat kun je winnen?

Reactoonz heeft een heel simpele lay-out. Aan de onderkant van het scherm worden je credits weergegeven. Je bepaalt zelf je inzet, oplopend van $.20 tot $100. Als je speelt, verschijnt de winst voor iedere combinatie groot in beeld. Ook wordt iedere combinatie aan de linkerkant van het scherm opgeteld en het uiteindelijke totaal voor je beurt in grote cijfers bijgehouden. Met Reactoonz kun je met de meest waardevolle alien tot 1200 punten winnen als je deze 15 keer achter elkaar scoort.

Gokken met Reactoonz Gokkast

Als je wel oren hebt naar een gokkast die nooit verveelt en waar kleine winstcombinaties elkaar in razend tempo opvolgen, probeer vooral Reactoonz eens. De oplopende quantummeter zorgt voor een extra element van spanning en er is weinig mooier dan zien hoe de ene na de andere combinatie je totale winst vergroot.

Reactoonz Gokkast

3.5 van de 5 sterren