Red, White & Blue gokkast

2 van de 5 sterren

Deze oer-Amerikaanse gokkast komt in drie knallende kleuren: rood, wit en blauw. Deze drie kleuren spelen een grote rol in elk spel en zijn niet alleen vertegenwoordigd in het design van deze online gokkast, maar ook overal te vinden op de drie rollen. Het is op het eerste gezicht een bijzonder eenvoudige gokkast, maar om de volle buit te pakken, moet je slim spelen! Daarnaast spelen de kleuren ook een rol in het maken van combinaties, dus voor je het weet kan Red, White & Blue je uren zoet houden!


Hoe werkt Red, White & Blue Gokkast?

Red, White & Blue is heel eenvoudig te spelen. Er zijn in totaal vier knoppen en maar drie symbolen op de rollen. Ieder symbool komt in rood, wit, blauw, of een combinatie van die kleuren. Door het bijzondere karakter van deze gokkast kun je niet alleen combinaties maken door dezelfde symbolen op een rijtje te zetten, maar ook door drie dezelfde kleuren op een rij te zetten. Daarnaast kun je door je inzet te verhogen ook het aantal winlijnen vergroten; hoe hoger de winlijn, des te hoger je winst.

Wat zijn de regels?

De grote prijs in Red, White & Blue is de combinatie van een rode, witte en blauwe zeven op één lijn. Daarnaast kun je met de andere symbolen kleinere hoeveelheden winnen. Zelfs met drie keer niks krijg je je inleg terug. Zoals gezegd zijn niet alleen de symbolen zelf, maar ook hun kleur belangrijk voor het bepalen van je winst. Zo kun je met alle drie de verschillende kleuren in de juiste volgorde al twintig credits verdienen. Drie willekeurige rode, witte, of blauwe symbolen geven twee credits per win.

Het basisspel begint met een minimale inleg. Je zet in op één winlijn en kan één winlijn tegelijk toevoegen, tot maximaal vijf. Alleen de meest waardevolle combinatie betaalt uit. Omdat het spel uiteindelijk alleen maar om de grote zevens draait, worden die zevens steeds waardevoller naarmate je winlijnen toevoegt. De eerste winlijn betaalt 2400 credits uit, terwijl diezelfde drie zevens liefst 12000 credits waard zijn op de vijfde winlijn.


Wat kun je winnen?

De grote prijs (drie zevens in de juiste combinatie van rood, wit en blauw) is 12.000 credits waard. Met maar vier winlijnen is dat de helft en met drie of twee winlijnen is het respectievelijk 4.800 of 3.600 credits. De grootste prijs die anders mogelijk is, is 1.000 credits voor drie rode zevens.


Gokken met Red, White & Blue Gokkast

Voor wie een gokkast zoekt met een stoer ontwerp en weinig poespas is de Red, White & Blue een geweldige gokkast. Met zo weinig symbolen is het spel vrij simpel en er is maar één spel om al je aandacht op te richten. Tegelijkertijd is de toevoeging van kleurencombinaties een unieke toevoeging aan een klassieke gokkast. Je kunt Red, White & Blue gratis proberen, of je credits wagen aan een rood-wit-blauw gokje.

Red, White & Blue gokkast

2 van de 5 sterren