Reel Cash gokkast

3 van de 5 sterren

De Reel Cash online gokkast ziet er overtuigend uit. De bovenkant van de kast is bezaaid met flappen en het bovenspel draait net als het gokken zelf alleen maar om cash. Reel Cash is een gokkast met drie spellen: een basisspel, een bovenspel en een kop-of-muntspel. Deze cash machine kun je uren laten draaien, tot je de dollartekens in je ogen ziet. Je kunt de gokkast gratis spelen of deze kast zijn naam eer aandoen en wat digitaal cash in de gleuf gooien. Hoe dan ook, Reel Cash betaalt je aandacht dubbel en dwars terug!


Hoe werkt Reel Cash Gokkast?

Je begint met het basisspel voordat je het bovenspel kunt ontgrendelen. Het basisspel biedt een klassiek fruitautomaat met een extra ‘Reel Cash’ twist. Door ‘Reel Cash’ symbolen te verzamelen, kun je een extra mystery winst uitgekeerd krijgen. Als je ten minste vier credits hebt gewonnen, ontgrendel je het bovenspel, waar de fruitsymbooltjes zijn ingeruild voor briefjes papiergeld. Zoals je wellicht verwacht van de gokkast met deze naam, begint daar het echte gokken pas.

Wat zijn de regels?

In het basisspel moet je, zoals eerder genoemd, vier credits winnen om het bovenspel te ontgrendelen. Bedenk hierbij ook dat je extra winst uitgekeerd kan krijgen door ‘Reel Cash’ symbooltjes te verzamelen. Als er zo’n symbool op je winlijn verschijnt, vult de ‘Reel Cash’ meter aan de rechterkant van de rollen zich. Heb je de meter op iedere rij gevuld met ten minste één symbool, dan krijg je tussen de 2-100 credits.

Ook kun je alle credits die je wint inzetten in een ‘double or nothing’, zodat je zelfs met de minimale winst van 2 credits het bovenspel nog kan ontgrendelen. In het bovenspel kun je extra winlijnen ontgrendelen, maar de symbooltjes hoeven niet allemaal op dezelfde winlijn te staan om als combinatie geldig te zijn. Het bovenspel heeft ook z’n eigen jokers in de vorm van een vraagteken. Elke keer als zo’n vraagteken in je geselecteerde winlijn verschijnt, krijg je tussen de 4-100 credits.


Wat kun je winnen?

De hoogste prijs is beschikbaar in het basisspel en geeft je 200 credits. De hoogste prijs in het bovenspel is 100 credits, maar hierbij is het goed om te bedenken dat je met de drie winlijnen in het bovenspel meer kans maakt op de grote prijzen. De mystery prijzen in het basisspel en het bovenspel keren allebei maximaal 200 credits uit.


Gokken met Reel Cash Gokkast

Ben je benieuwd hoe de Reel Cash gokkast ook jouw portemonnee kan spekken? Waag dan een gokje op deze online gokkast en zie hoe de flappen ook jouw kant op komen wapperen!

Reel Cash gokkast

3 van de 5 sterren