ReelRush gokkast

5 van de 5 sterren

Als je een instant glimlach op je gezicht wilt hebben, dan moet je de ReelRush gokkast opstarten. Deze gokautomaat met Super Mario Bros-achtig thema, vrolijke kleuren en dito geluiden is niet alleen ontzettend leuk om te spelen; hij kan ook nog eens voor torenhoge prijzen zorgen. Op de gratis online versie van ontwikkelaar NetEnt kun je hem zo vaak en veel spelen als je zelf wilt.


Hoe werkt de ReelRush gokkast?

Zodra de software is ingeladen zie je direct al dat je niet met een 'normale' fruitautomaat te maken hebt. Het speelveld van de ReelRush gokkast is net iets anders dan je wellicht gewend bent. De 5 rollen zijn duidelijk en met een beetje inbeeldingsvermogen zie je ook de 5 rijen wel, maar ongeveer de helft van het speelveld is in beginsel nog verborgen. Later in het spel komen deze vrij, maar tijdens je eerste spin zal je het dus met een beperkt speelveld moeten doen.

Je start het spel met de ronde groene knop in het midden. Voor de wat luiere gokkers onder ons bouwde NetEnt een 'autoplay-functie' in. Deze knop zit links naast de "Start"-knop. Aan de rechterkant van de "Start-knop zit de "Max Bet"-toets. Logischerwijs zet je hiermee de maximale inzet in.

Je kunt al inzetten op de ReelRush fruitautomaat vanaf 50 cent. De maximale inzet per spin bedraagt 100 euro. Je kunt dit handmatig regelen middels de "Level"- en "Coin Value"-knoppen.


Wat zijn de regels?

In de basis werkt de ReelRush gokautomaat zoals iedere andere gokkast. Je moet minimaal 3 soortgelijke symbolen op een winlijn verkrijgen om te winnen. Met een half speelveld is dit makkelijker gezegd dan gedaan, maar heb je eenmaal een winnende combinatie, dan gaat het feest beginnen.

Elke winst zorgt er namelijk voor dat er een re-spin wordt getriggerd en dat het speelveld beetje bij beetje openbreekt. De Wild-symbolen die meedraaien op de rollen 2 tot 5 helpen je daar een handje bij. Deze vervangen namelijk elk ander willekeurig symbool en kunnen zodoende voor extra winnende combinaties zorgen. Zodra je geen winnende combinaties meer maakt keer je weer terug naar het basisspel en speel je dus weer op een half speelveld.

Weet je echter 5 keer achtereenvolgens te winnen, dan start de ReelRush bonusronde. Het speelveld is in dat geval helemaal opengebroken en de 8 Free Spins worden dus met alle rollen en alle rijen gespeeld. Er zijn op dat moment maar liefst 3125 manieren om te winnen en om je een handje te helpen, draaien ook de Wilds gewoon weer mee op de rollen. De hoogst mogelijke winst die je hier kunt behalen is maar liefst 96.000 euro. Hiervoor moet je dan wel met de hoogste inzet per spin spelen.


Wat kun je winnen?

Zoals gezegd is winnen in het basisspel op de ReelRush gokkast niet zo eenvoudig. Met een beperkt speelveld maak je maar mondjesmaat winnende combinaties. Maar als je dan eenmaal een winnende combinatie maakt, dan gaat het ook meteen goed los. Er kan een heuse kettingreactie ontstaan en in het meest gunstige geval win je dus met 1 simpele draai bijna 100.000 euro.

Gokken met ReelRush gokkast

Nieuwsgierig geworden waarom de ReelRush fruitautomaat tot de allerpopulairste gokkasten van het internet gerekend wordt? Probeer hem dan vooral zelf eens uit! Zeker weten dat dit vrolijke thema je kan bekoren en de re-spin functie zorgt er automatisch voor dat elke spin spannend blijft. Je weet nooit wanneer het speelveld opengebroken gaat worden en je met belachelijk hoge prijzen vertrekt. Bovendien speel je hem online helemaal gratis en onbeperkt. Klik op SPEL SPELEN hieronder om direct te spelen.

ReelRush gokkast

5 van de 5 sterren