Sakura Fortune Gokkast

4 van de 5 sterren

Waan je in de Japanse glorietijden met Sakura Fortune. Dit prachtige spel is een videogokkast die tot in de puntjes Japans is gemaakt. De symbolen nemen je vanzelf mee naar een avontuur waarin de strenge heerser een grote rol speelt en jouw winst afhangt van zijn grillen. De rollen zien er mooi uit, bewegen soepel en vooral de prinses die als joker werkt is een oogverblindende animatie. Wat betreft het echte spel zit het met Sakura Fortune ook goed. Alle vertrouwde elementen van een videogokkast zijn aanwezig en komen af en toe voorbij flitsen, zodat je de rollen vol vertrouwen kunt laten draaien.


Hoe werkt Sakura Fortune Gokkast?

Sakura Fortune heeft vijf rollen. Op iedere rol zijn vier posities zichtbaar, zodat je symbolen verspreiden over twintig verschillende posities. De enige uitzondering is de prinses, die een hele rol vult en andere symbolen kan vervangen om zo een winnende combinatie te maken. Er zijn maar liefst veertig winlijnen mogelijk en af en toe komt er een bonussymbool voorbij waaien. Krijg je drie van die symbolen in je speelveld, dan ontgrendel je de speciale bonusronde.


Wat zijn de regels?

Het basisspel draait om de vijf rollen. Je moet ten minste drie dezelfde symbolen op een winlijn zetten op een winst te behalen. De kleinste winst geeft je vijftien procent van je inleg terug, terwijl je hoogste winst tien keer je inzet teruggeeft. De prinses heeft een centrale rol in dit spel. Niet alleen vervangt ze alle gewone symbolen die op de rollen verschijnen, maar ze dient ook als extra bonussymbool als je twee bonussen op de rollen krijgt.

De prinses kan ook haar eigen bonusspel ontgrendelen. Door twee prinsessen vol in beeld te krijgen, krijg je een aantal gratis beurten. Dit precieze aantal hangt af van het aantal prinsessen dat in beeld is. Deze bonus is afgelopen op het moment dat er niets van de prinses in beeld komt.

Ook het bonusspel draait om gratis extra beurten. Hierbij blijft de prinses steeds in het midden staan, zodat je meer kans hebt om te winnen. Het bonusspel wordt ontgrendeld bij drie bonussymbolen, of twee bonussymbolen en een prinses.


Wat kun je winnen?

Zoals gezegd is de maximale winst een vermenigvuldiging van je eigen inleg. De keizer is het meest waardevolle symbool en keert tien keer je inleg uit bij vijf keizers op een winlijn. Bedenk wel dat met veertig winlijnen de kans aanwezig is dat je op meer dan één winlijn tegelijk wint.

Gokken met Sakura Fortune Gokkast

Sakura Fortune is een online gokkast die optimaal gebruik maakt van de videotechnieken. De animaties zijn schitterend, zonder het spel zelf in de weg te zitten. Het spelen zelf is voorspelbaar voor wie enigszins bekend is met videogokkasten en mist misschien zelfs de extra opties die je in andere kasten wel vindt. Toch is Sakura Fortune zeker een gokje waard. Je kunt Sakura Fortune ook gratis spelen.

Sakura Fortune Gokkast

4 van de 5 sterren