Scruffy Duck gokkast

3.5 van de 5 sterren

Trek je jachtoutfit maar alvast uit de kast. We gaan op eendenjacht. Niet om ze neer te knallen, maar om ze te verzamelen en er mooie prijzen mee te verdienen. De Scruffy Duck gokkast van NetEnt staat namelijk volledig in het teken van armoedige eenden die niets liever willen dan rijkdom en weelde vergaren. Op de gratis online versie speel je zo vaak en veel je maar wilt en dat is maar goed ook, want vervelen doe je je niet snel op deze bijzonder fraaie gokautomaat!


Hoe werkt de Scruffy Duck gokkast?

De Scruffy Duck gokkast is een gokautomaat waar je van houdt, of je vindt hem niets. Dit heeft voornamelijk met het 'cartoonachtige' thema te maken. De visuals ogen wat kinderachtig en ook het achtergrondmuziekje is wat suf. Dat neemt niet weg dat de gokkast bijzonder vermakelijk is om te spelen. De diverse extra functies zijn daar de voornaamste oorzaak van.

Het basisspel op de Scruffy Duck speelautomaat is zoals op ieder andere gokkast: verkrijg minimaal 3 identieke symbolen op een winlijn en je hebt prijs. Met 5 rollen en 25 winlijnen moet dat niet al te moeilijk zijn. Je speelt ten alle tijden met deze rollen en winlijnen. Je inzet verandert daar niets aan. Inzetten op de Scruffy Duck gokautomaat kan al vanaf 25 cent. De maximale inzet is 250 euro per spin. Je kunt dit regelen via de "Max Bet"-toets, maar desgewenst kun je dit ook handmatig instellen via de "Level"- en "Coin Value"-knoppen.


Wat zijn de regels?

Zolang je nog niet op de "Play"-knop in het midden van je scherm hebt gedrukt, lijkt de Scruffy Duck gokkast dus niet heel bijzonder. De regels zijn zoals je ze kent van andere gokkasten, maar zodra je de eerste spin plaatst zul je merken dat er een aantal bijzonderheden aan deze gokautomaat zijn.

Zo draait op de rollen het Wild-symbool mee. Je herkent hem aan de eend met de opdruk "WILD". Dit symbool vervangt elk ander willekeurig symbool en kan daarmee an sich al voor mooie combinaties zorgen, maar daarnaast kent het wild-symbool ook nog eens een extra functie. Bij een winnende combinatie spreidt hij zich namelijk uit over de gehele rol waardoor je nog eens extra winnende combinaties kunt maken!

Een ander symbool waar je naar uit wilt kijken is het "Free Spins"-symbool. Wanneer je dit symbool driemaal willekeurig op de rollen ziet verschijnen, start het bonusspel op de Scruffy Duck gokautomaat.

Bij aanvang van het bonusspel zal je een extra feature moeten kiezen die van toepassing is tijdens de Free Spins. In het scherm dat je te zien krijgt zwemmen de eenden met hun kop onder water. Door er één aan te klikken selecteer je de bonus-feature. De volgende opties behoren tot de mogelijkheden:

• Multiplier feature: er geldt een ×3 multiplier en je ontvangt 15 Free Spins.
• Symbol Removal feature: minder symbolen en dus meer kans op winst. Je krijgt 12 Free Spins.
• Colossal Wild feature: je krijgt 10 Free Spins en tijdens deze bonus spins draait er een groot Wild-symbool mee op de rollen.
• Random Wild feature: 8 Free Spins en tijdens de Free Spins worden er random Wild-symbolen op de reels geplaatst.
• Double Feature: je ontvangt 6 Free Spins en tijdens de spins zijn een tweetal features actief. Bijvoorbeeld de Colossal Wild- en de Random Wild-feature of de Multiplier-feature en de Symbol Removal-feature.


Wat kun je winnen?

De eend-symbolen leveren op de Scruffy Duck speelautomaat de meeste winst op, de kaart-symbolen in verhouding het minst. In alle gevallen zal je er minimaal 3 van op een winlijn moeten zien te verkrijgen, met uitzondering van het Wild-symbool natuurlijk. In het basisspel zijn de winsten op zich wel overzichtelijk, maar doordat je ook kriskras combinaties kunt maken kun je onverwacht tegen mooie winsten aanlopen in het basisspel.

De echte winsten behaal je echter in het bonusspel. Door de extra features tijdens dit bonusspel kunnen je winsten exorbitante hoogtes bereiken. Regelmatig zul je met een ‘Big Win’ of ‘Mega Win’ de bonusronde afsluiten en dit maakt het spelen op de Scruffy Duck dus zo ontzettend leuk en spannend. Met een minimale inzet kun je op deze gokautomaat maximale prijzen winnen.

Gokken met Scruffy Duck gokkast

Klaar om in een vijver te vissen waar verschrikkelijk mooie prijzen voor het oprapen liggen? Dan moet je de Scruffy Duck gokkast zeker eens uitproberen! Verzamel de eenden, jaag op die Free Spins en loop met torenhoge prijzen weg na de vermakelijke bonusronde. Klik hieronder snel op SPELEN om met de gratis online versie onbeperkt op eendenjacht te gaan!

Scruffy Duck gokkast

3.5 van de 5 sterren