Silver Streak gokkast

3 van de 5 sterren

De Silver Streak gokkast is een klassiek ontwerp in een chroom jasje waar twee spelen in passen. De onderkant van de kast is gereserveerd voor het basisspel en de rest wordt in beslag genomen door het bovenspel. Het bovenspel is ook nog te verdelen in een vijf-credit spel en een tien-credit spel. Je kunt de kast gratis spelen of je eigen euro’s in credits omzetten. De unieke Silver Streak optie zorgt bovendien nog voor een spannende extra optie in het bovenspel die je bij elke draai van de rollen op het puntje van je stoel laat zitten!


Hoe werkt Silver Streak Gokkast?

Je begint vanzelf in het basisspel, dat de klassieke regels van fruitautomaten volgt. Er zijn drie rollen, er is de mogelijkheid om (automatisch) twee gelijke symbolen vast te zetten voor het volgende spel en één winlijn. Hoewel je direct met het bovenspel kunt beginnen, kun je ook je winst uit het onderspel opbouwen om zo credits te verzamelen voor het bovenspel. Bovendien kun je iedere winst uit het basisspel inzetten in een vorm van ‘double or nothing’: je kunt twee credits vermenigvuldigen tot vijf (met een 40% kans), of allebei verliezen (60% kans). Vanaf vier credits kun je het bovenspel spelen met je opgebouwde credits.

Wat zijn de regels?

Op het moment dat je aan het bovenspel begint, wordt er één credit van je creditmeter afgehaald en de rest aangevuld met de credits uit andere meters. Het bovenspel heeft ook drie rollen, maar combinaties mogen willekeurig worden gemaakt; één symbool op iedere rij is genoeg. Door met vijf credits te spelen, activeer je ook nog de mogelijkheid om de Silver Streak functie aan te zetten. Deze Silver Streak functioneert als de jokers die ieder ontbrekend symbool kunnen vervangen. Het tien-creditspel activeert deze jokers op iedere rol; een drievoudige kans voor een dubbele prijs.


Wat kun je winnen?

Het hoogste aantal credits dat je in één keer kunt winnen, is 200. Dit geldt zowel voor het basisspel als het bovenspel; de gemiddelde winst in het bovenspel ligt echter wel een stuk hoger. Op het moment dat je meer dan 200 credits hebt gewonnen in het bovenspel, worden de credits herverdeeld onder de andere meters in stapjes van tien credits, tot je weer onder de 200 credits zit. Zeker met de Silver Streak bonussen zit je zo boven de 200 credits.


Gokken met Silver Streak Gokkast

Op zoek naar een gokkast die het klassieke fruitautomaatgevoel combineert met een strak chroom jasje en een spannende toevoeging aan het bovenspel? Zoek niet verder! Silver Streak geeft je precies dat en kan urenlang draaien zonder te vervelen. De simpele structuur en de zilveren bonussen zorgen samen voor een gouden combinatie!

Silver Streak gokkast

3 van de 5 sterren