Simply Wild gokkast

5 van de 5 sterren

Zin om eens helemaal uit je bol te gaan? Even helemaal ‘Wild’ gaan? Op de wereldberoemde Simply Wild gokkast kan het. Verzamel tijdens dit spannende en te gekke spel zoveel mogelijk fruitsoorten, bellen en andere klassieke fruitautomaat-symbolen op de rollen en laat de gokautomaat als een wildeman coins uitspugen als je weer eens een vette winst hebt verkregen. Krijg je er geen genoeg van? Mooi! Op de gratis online versie van Stakelogic speel je namelijk onbeperkt, omdat je zonder limiet nieuwe credits bij kunt krijgen!


Hoe werkt de Simply Wild gokkast?

De Simply Wild gokkast is voor menigeen geen onbekende. De landbased fruitautomaat maakte wereldfaam in de traditionele gokhallen en in de lokale kroeg. Softwareontwikkelaar Stakelogic haalde de offline versie naar het internet en met succes; de Simply Wild gokautomaat is één van de meest bespeelde gokkasten ter wereld.

Dit komt enerzijds door de eenvoud van het spel en anderzijds door de vele prijzen die je kunt winnen op de fruitautomaat. De Simply Wild fruitmachine kent alleen een basisspel. Er zijn verder geen gekke bonusgames of extra gok-functies.

Je speelt het spel op 3 of 4 rollen. Dit is afhankelijk van je inzet. De minimale inzet bedraagt 20 cent. De maximale inzet bedraagt 250 coins per gokkast. Per gokkast ja, want zodra de software is ingeladen zul je zien dat je op de online versie op 2 Simply Wild kasten tegelijk kunt spelen. Dit hoeft overigens niet. Je regelt dit eenvoudig zelf via het 'Bet'-menu. Via het instellingenmenu kun je er desgewenst nog voor kiezen om de "Play Twin"-functie te activeren. In dat geval speel je op beide kasten hetzelfde spel.


Wat zijn de regels?

De Simply Wild gokautomaat staat bekend om zijn eenvoud. Dit is niet alleen in de interface terug te zien waar alle knoppen voor zich spreken, maar ook rondom de regels waarmee de gokkast werkt. Zoals gewoonlijk win je door winnende combinaties op de rollen te verkrijgen. Je inzet bepaalt daarbij grotendeels hoe succesvol je daarin zult zijn.

Wanneer je met de minimum inzet speelt, speel je het spel op 3 rollen en heb je 'slechts' 5 winlijnen tot je beschikking. Verhoog je je inzet tot 10 credits per draai? Dan wordt de vierde rol ook geactiveerd en heb je plots 10 winlijnen tot je beschikking. Logischerwijs zijn je kansen om te winnen daarmee een stuk groter en tevens geldt er een hogere uitbetaling als je met een hogere inzet speelt.

De Simply Wild fruitautomaat staat volledig in het teken van een klassieke spelervaring. De symbolen bestaan uit de bekende fruitsoorten, bellen en zevens en de geluiden tijdens het draaien komen volledig overeen met de gokkast zoals je hem als landbased variant wellicht al kent.

Een bijzonder symbool om naar uit te kijken is het Wild-symbool. De Simply Wild speelautomaat komt tenslotte niet zomaar aan zijn naam. Je herkent hem aan het ster-symbool dat je op diverse fruitsoorten tegenkomt. Het Wild-symbool vervangt elk ander willekeurig symbool en kan dus voor mooie extra winnende combinaties zorgen. Hij wordt echter wel pas geactiveerd wanneer je met een inzet van 20 credits of meer per spin speelt.


Wat kun je winnen?

Winsten op de Simply Wild gokkast zijn overzichtelijk. Per symbool staat in de paytable duidelijk aangegeven welke uitbetalingen ze opleveren. Je zal ten alle tijden 3 soortgelijke symbolen op een winlijn moeten zien te verkrijgen om te kunnen winnen. Uitzondering hierop is natuurlijk het Wild-symbool bij een inzet van 20 coins per spin of meer. Speel je met de hoogste inzet en heb je 3 Wild-symbolen op een winlijn? Dan verkrijg je de hoogst mogelijke inzet op de Simply Wild fruitautomaat: maar liefst 2500 credits met 1 simpele spin!

Gokken met Simply Wild gokkast

Klaar om helemaal los te gaan op deze fraaie klassieker van Stakelogic? Geef dan snel een slinger aan de Simply Wild gokkast en geniet van de oh-zo herkenbare gokkast-geluiden en dito symbolen. Door de eenvoud van het spel, maar tegelijkertijd ook de mogelijkheid om (bijzonder) hoge prijzen te pakken dankzij de Wilds, is deze fruitautomaat voor iedere speler interessant en zal je je niet gauw gaan vervelen. Klik hieronder snel op SPELEN om ‘completely Wild’ te gaan op de gratis online versie van deze wereldberoemde gokkast!

Simply Wild gokkast

5 van de 5 sterren