Sizzling Hot Deluxe gokkast

3.5 van de 5 sterren

Bij een gokautomaat met de naam “Sizzling Hot Deluxe” verwacht je natuurlijk niets anders dan spektakel. Torenhoge prijzen en een hoog fungehalte tijdens het spelen. De Sizzling Hot Deluxe gokkast biedt het. Verzamel de bekende gokkast-symbolen zoals de fruitsoorten, de sterren en de zevens en zie je prijzen als een feniks herrijzen uit de vlammen. Liever eerst even oefenen voordat je met ‘echt’ vuur gaat spelen? Probeer dan de gratis online versie eens uit! Hierop speel je voor playmoney en kun je dus eindeloos oefenen voordat je aan de slag gaat met het echte werk.


Hoe werkt de Sizzling Hot Deluxe gokkast?

De Sizzling Hot Deluxe gokkast is een klassieke gokautomaat die zijn oorsprong kent als landbased slotmachine. Novomatic stak de populaire traditionele gokkast in een nieuw online jasje, zonder verder veel afbreuk te doen aan het originele spel. Het enige dat echt veranderd is, is het uitbetalingspercentage. Dit ligt met zijn 95,66% een stuk hoger dan bij de Sizzling Hot gokkast die je kent uit de gokhal. De toevoeging "Deluxe" slaat verder nog op de verbeterde vormgeving van de online fruitautomaat ten opzichte van de 'gewone' online Sizzling Hot gokkast.

Het spel op de Sizzling Hot Deluxe speelautomaat is een spel van eenvoud. Je speelt op 5 rollen en 3 rijen. Er zijn 5 winlijnen waarop je combinaties kunt maken. Winnen gebeurt van links naar rechts en je zal minimaal 3 identieke symbolen op een winlijn moeten zien te verkrijgen om te winnen. Uitzondering hierop is het Kers-symbool. Deze betaalt al uit bij 2 stuks op de rollen.

Het aantal winlijnen op de Sizzling Hot Deluxe fruitautomaat is niet aanpasbaar. De inzet per winlijn wel. Je regelt dit zelf met de "Bet"-knoppen. De minimale inzet is 8 cent per winlijn (en dus 40 cent per spin), het maximale wat je kunt inzetten is 100 euro per draai (en dus 20 euro per winlijn). Voor je winkansen zelf maakt het niet uit met welke inzet je speelt. Voor de hoogte van de uitbetalingen natuurlijk wel!

Het spel starten doe je logischerwijs met de "Start"-knop, maar als je liever lekker lui achterover wilt leunen kan dat ook. De Sizzling Hot Deluxe is namelijk uitgerust met 'autoplay-functie'. Door op de "Autostart"-knop te drukken laat je de automaat automatisch voor je spinnen. Om de functie te deactiveren klik je simpelweg op "Stop".


Wat zijn de regels?

Net als de vormgeving van de Sizzling Hot Deluxe fruitautomaat zijn de regels simpel. Winnen gebeurt van links naar rechts op 3 horizontale en 2 diagonale winlijnen. In praktisch alle gevallen moet je minimaal 3 soortgelijke symbolen op een winlijn verkrijgen om winsten te kunnen genereren. De zevens betalen het best uit, de kersen het minst. Daar staat dan wel weer tegenover dat je van de laatstgenoemde slechts 2 stuks op een winlijn hoeft te verkrijgen om er mee te kunnen winnen.

Elke winst die je genereert kun je incasseren via de "Start/Collect"-toets, maar je kunt er via de "Gamble"-knop ook een extra gokje mee wagen. Het extra gokspel op de Sizzling Hot Deluxe is zoals we deze kennen van Novomatic: een simpel kaartspel waarbij je de juiste kleur van de kaart moet raden. Gok je goed, dan verdubbel je je winst. Dit kan tot maximaal 500 maal je inzet. Gok je verkeerd, dan ben je logischerwijs je winst kwijt en keer je weer terug naar het basisspel.

De Sizzling Hot Deluxe gokautomaat is vrij van extra toeters en bellen, maar er is wel een Scatter-symbool aanwezig. Dit is het Ster-symbool en bij 3 stuks of meer willekeurig op de rollen levert hij mooie prijzen. 10 tot 250 keer je inzet kun je winnen als je ze op de rollen ziet verschijnen.


Wat kun je winnen?

De uitbetalingen op de Sizzling Hot Deluxe zijn erg overzichtelijk. De fruitautomaat kent geen extra bonusspellen, Wilds of Free Spins-rondes. Wat je op de Paytable ziet is dan ook hetgeen je kunt winnen. Zo betalen de zevens 20 tot 1.000 keer je inzet uit en zijn de meloenen en de druiven de symbolen die vervolgens het beste uitbetalen met 10 tot 100 maal je inzet. Wel is het door de 5 winlijnen natuurlijk mogelijk om met 1 spin meerdere winnende combinaties op de rollen te verkrijgen en kun je je winst vervolgens flink opkrikken via de ‘gamble-feature’.

Gokken met Sizzling Hot Deluxe gokkast

Klaar om de Sizzling Hot Deluxe gokkast in vuur en vlam te zetten? Maak jacht op de zevens, de meloenen en de druiven of verdubbel kleine prijsjes met de eenvoudige, maar spannende gokfunctie. De landbased Sizzling Hot Deluxe maakte al wereldfaam, maar de nieuwe online versie van Novomatic weet dat succes ook op het internet voort te zetten. Klik hieronder snel op SPELEN om zelf te gaan vlammen op deze tijdloze klassieker!

Sizzling Hot Deluxe gokkast

3.5 van de 5 sterren