Sizzling Peppers gokkast

4 van de 5 sterren

Een gokautomaat die ‘on fire is’. Dat is misschien nog wel de beste omschrijving van de Sizzling Peppers gokkast. What’s in a name, right? Deze online versie van de traditionele Red Green Peppers speelautomaat zet je in vuur en vlam tijdens het spelen. Combineer de groene en rode pepers naar hartenlust en zet de gokkast letterlijk in lichterlaaie. Duizelingwekkende prijzen zullen je om de oren vliegen. Liever niet direct op het scherpst van de snede tekeer gaan op de Sizzling Peppers of de Sizzling Hot gokautomaat? Speel dan onbeperkt op de gratis variant. Op die manier kun je rustig wennen aan de hitte die dit online slot teweeg brengt!


Hoe werkt de Sizzling Peppers gokkast?

Zodra de software is ingeladen valt al direct 1 ding op: je kunt 2 spellen tegelijk spelen op de online versie van de Sizzling Peppers gokkast. Stakelogic wist de landbased gokautomaat (officieel de Red Green Peppers gokkast) naar een prachtige internet variant te vertalen en integreerde de mogelijkheid om op 2 kasten tegelijk te spelen. Je kiest hierbij zelf of je op 1 of 2 kasten tegelijk wilt spelen en tevens kun je ervoor kiezen om de kasten aan elkaar te koppelen of onafhankelijk van elkaar te laten draaien. Je regelt dit in het instellingenmenu met de "play Twin Game"-functie.

Er is slechts 1 spel aanwezig op de Sizzling Peppers en dit spel speel je op 3 rollen. Ook qua symbolen is de gokautomaat enigszins karig. Er zijn 'slechts' 7 symbolen aanwezig op de Sizzling Peppers fruitautomaat. Voordeel is dan wel weer dat je altijd met 5 winlijnen speelt in plaats van 1. De symbolen leveren dan ook regelmatig mooie winsten op.


Wat zijn de regels?

Zoals bij elke andere (online) gokkast is het de bedoeling dat je combinaties op de winlijnen verkrijgt. Op de Sizzling Peppers gokautomaat zal je altijd 3 symbolen op een winlijn moeten verkrijgen om winst te genereren. Inzetten kan vanaf 1 credit. De maximale inzet bedraagt 500 credits per spin. Dit regel je zelf in het 'Bet'-menu. Met de groene knop met de pijlen rechts in je scherm breng je de rollen in beweging, maar voor de 'luie gokkers' onder ons is de Sizzling Peppers gokkast uitgerust met een 'autoplay'-functie. In dat geval hoef je niet zelf steeds opnieuw te draaien.


Wat kun je winnen?

De uitbetalingen op de Sizzling Peppers fruitmachine zijn bijzonder overzichtelijk. Bovenin in je scherm zie je duidelijk welke combinaties prijzen opleveren en hoe hoog de uitbetaling daarbij is. Zoals gebruikelijk is de uitbetaling hoger naarmate je inzet hoger is. Zo leveren de 3 BAR-symbolen maar liefst 20.000 credits op als je met de hoogst mogelijke inzet speelt. Deze torenhoge uitbetaling kan ook vergaard worden middels de ‘mystery-prijs’. Deze ontvang je als je een combinatie maakt van groene en rode pepers. ‘What’s in a name’ tenslotte toch? De minimale uitbetaling bij de mysteryprijs is 1 maal je inzet. Je zult tijdens het spelen echter merken dat de ‘mystery-prijs’ zeer regelmatig valt en omdat je met 5 winlijnen speelt is het ook mogelijk om meerdere ‘mystery-prijzen’ in 1 spin bij elkaar te draaien.

Gokken met Sizzling Peppers gokkast

Wie het liefst een gokautomaat ziet met 1001 Wilds, Scatters, extra gokfuncties en bonusgames, moet de Sizzling Peppers gokkast laten staan. Wie een klassieker echter weet te waarderen en veel plezier haalt uit de eenvoud en nostalgie die bij de Sizzling Peppers gokautomaat komt kijken, moet de gratis online versie van Stakelogic zeker eens proberen. Klik hieronder snel op SPEL SPELEN om onbeperkt te draaien op deze klassieke fruitautomaat!

Sizzling Peppers gokkast

4 van de 5 sterren