Steptimer gokkast

3.5 van de 5 sterren

Steptimer is een klassieke gokkast die drie verschillende spelen biedt, verdeeld over een basisspel en een bovenspel. In een simpel, duidelijk ontwerp worden het bovenspel en basisspel gescheiden door een simpele witte lijn. Het basisspel biedt de traditionele opties, maar het bovenspel heeft twee heel verschillende inzetten: een optie met vijf credits en een spel met een inzet van maar liefst veertig credits! Zet je die veertig credits in, dan heeft de kast je een hoop te bieden. Zelfs zonder die hoge inzet is de Steptimer een prima online gokkast om gratis op te spelen of een gokje op te wagen.


Hoe werkt Steptimer Gokkast?

Je begint het spel in het basisspel. Op het moment dat je ten minste vier credits hebt verdiend, kun je ook het bovenspel spelen. Het basisspel is een klassieke fruitautomaat met drie rollen en één winlijn. Er zijn ook jokers in de vorm van blauwe sterren die kriskras tellen en twintig credits geven op het moment dat je er drie hebt. Je kunt bij twee dezelfde symbolen op de winlijn ook de rollen vastzetten om zo je kans op winst te vergroten. Het bovenspel heeft ook drie rollen, maar biedt maar liefst vijf winlijnen.

Wat zijn de regels?

Zoals gezegd kun je het bovenspel spelen met vijf of veertig credtis. Als je ervoor kiest om met vijf credits te spelen, komt één van de credits altijd uit je basiscredtis. Met deze optie heb je alle vijf de winlijnen tot je beschikking, maar verder werkt het bovenspel dan nog precies hetzelfde als het basisspel. Steptimer werkt dan ook het beste met een inzet van veertig credits, want dan gaan de remmen pas echt los.

Bij een inzet van veertig credits behoudt je dezelfde vijf winlijnen, maar krijg je maar liefst drie ‘nudges’. Deze nudges maken van een bijna-winst een echte winst door tot drie keer de rollen een slag te draaien. Omdat dezelfde symbolen op de rollen in het bovenspel bovendien direct onder elkaar staan, werkt de machine regelmatig in je voordeel. Een winst op één winlijn betekent vaak ook een winst op de andere winlijnen!


Wat kun je winnen?

Het maximale aantal credits dat je uitgekeerd kunt krijgen is 200 voor een rij ‘bars’. Dit maximum geldt voor zowel het bassispel als het bovenspel, maar in het bovenspel is dit een maximum per winlijn en niet per draai. Win je in één beurt meer dan 200 credits, dan wordt het aantal boven 200 automatisch in je gewone credits gestort in plaats van de potten in het bovenspel.


Gokken met Steptimer Gokkast

Als je voor jezelf wilt beleven hoe de Steptimer gokkast je helpt winnen, probeer de kast dan nu gratis, of zet je euro’s om in credits. De unieke functie van deze kast geeft een heel voldaan gevoel op het moment dat de rollen vanzelf beginnen door te draaien om je net dat beetje extra te geven.

Steptimer gokkast

3.5 van de 5 sterren