Sterling gokkast

0 van de 5 sterren

De Sterling gokkast heeft een unieke optie die de kast heel bijzonder maakt. Je kunt vijf extra holds verzamelen in het basisspel, die je dan in het topspel kunt inzetten. Naast deze bijzondere speciale functie is de Sterling gokkast een klassieke fruitautomaat die uit een basisspel en een topspel bestaat. Als je een klassieke automaat de kans wilt geven die jou een heleboel extra kansen geeft, is de Sterling de keus voor jou! Je kunt de kast gratis proberen of gebruiken om met echt geld te gokken.


Hoe werkt Sterling Gokkast?

Het basisspel heeft drie rollen en een joker die kriskras meetelt. Pak je een joker op alle drie de rollen, dan verdien je een extra hold, met een maximum van vijf extra holds. Verder zijn er ook nog zonnebloempjes op de rollen die je een bonus geven van 4-200. Om in het topspel te komen, moet je ten minste vier credits pakken in het basisspel. Als je een combinatie krijgt die maar twee credits geeft, kun je die inzetten in een kop-of-muntspel waarbij je je credits kunt verdubbelen of verliezen.

De kast ziet er klassiek uit met de twee sets van drie rollen en een overzicht van credits die je kunt winnen aan de rechterkant.

Wat zijn de regels?

In het topspel zijn drie rollen beschikbaar met vijf winlijnen. Je kunt vier of acht credits inzetten en bij acht credits is de maximale winst 200 credits. Bij vier credits worden alle winstmogelijkheden door de helft gedeeld. Als je winst meer dan 200 credits bedraagt, wordt alles daarboven vanzelf weer teruggezet naar de credits. De mystery credits van de zonnebloemen gelden ook nog in het bovenspel.

Door de speciale bonusoptie van Sterling is het bijna onmogelijk om geen winnende combinatie te krijgen. Je kunt namelijk de rollen steeds vast blijven zetten tot je een winnende combinatie te pakken hebt. Het is lastig om een gokkast te vinden die je meer kansen geeft om te winnen.


Wat kun je winnen?

Het maximaal aantal credits dat je in één keer kunt winnen is 200. Dat kan met de meest waardevolle symbolen in het basisspel of het bovenspel, zolang je met acht credits speelt. De mystery credits geven bovendien nog een maximum van 200 credits aan winst uit. Alle credits in het bovenspel boven de 200 worden automatisch teruggestort in je credits.


Gokken met Sterling Gokkast

Als je een klassieke fruitautomaat ziet zitten die aan spanning en spelplezier niet onderdoet voor andere kasten, maar je tegelijkertijd de mogelijkheid geeft om de rollen vast te blijven zetten tot je wint, is Sterling absoluut perfect. Deze online gokkast houdt niet alleen de rollen vast, maar blijft ook urenlang je aandacht houden.

Sterling gokkast

0 van de 5 sterren