Sticky Bandits Gokkast

3.5 van de 5 sterren

Waan jezelf een eenzame held in de chaos van het Wilde Westen. Deze videogokkast heeft alle elementen van een klassieke Westernfilm op de rollen verstopt en geeft je sowieso dezelfde spanning. Deze gokkast van de producers van Quickspin is bijzonder goed verzorgd en ademt in alles een sfeer en spanning uit die je spelplezier zeker zal vergroten. De achtergrondmuziek, lettertypes en symbolen laten een indruk achter die helemaal genieten is voor fans van oude Westerns. Maar ook het spel zelf zit prima in elkaar, zodat deze strakke gokkast op alle vlakken wint.


Hoe werkt Sticky Bandits Gokkast?

Sticky Bandits heeft vijf rollen, waarop steeds vijf posities zichtbaar zijn. Hierdoor ontstaat een speelveld van vijfentwintig vlakken, waarop maar liefst dertig winlijnen actief zijn. Een uitzondering op de vijfentwintig vlakken wordt trouwens gemaakt door de jokers, die in volle glorie maar liefst twee hele rollen in beslag nemen. Een joker die goed in beeld komt, is daardoor gelijk goed voor een dikke winst.


Wat zijn de regels?

In de basis zijn de regels hetzelfde als iedere andere gokkast. Je draait de rollen en hoopt op dat de symbolen op winnende posities vallen. Drie of meer dezelfde symbolen op een winlijn zorgen voor een winnende combinatie en de winst per combinatie begint bij het terugverdienen van een deel van je inzet (15% voor de laagste combinatie) tot bijna zeven keer je inzet terugverdienen. Dit geldt voor iedere combinatie die op een winlijn komt, dus je zult regelmatig meer dan één winst per beurt hebben.

Op de eerste rol komt ook een trein voorbij. Combineer je die trein met de andere bonussen op rollen 2 en 4, dan ontgrendel je de speciale gratis beurten bonus. Hierbij kun je een aantal keren gratis draaien, waarbij je winst uit alle beurten bij elkaar wordt opgeteld. Hierbij blijven de jokers staan, zodat je steeds meer kans maakt om grote bedragen te winnen. Er zijn geen jackpots of andere extra’s te ontgrendelen.


Wat kun je winnen?

De maximale winst is bijna zeven keer je inzet. Door de dertig winlijnen zul je haast nooit maar één winst tegelijkertijd hebben. Er zijn geen bonusrondes of extra spellen die een andere kans op winst geven.

Gokken met Sticky Bandits Gokkast

Sticky Bandits ziet er waanzinnig uit en speelt als een tierelier. De kast is mooi en met veel detail opgezet, maar leidt tegelijkertijd niet af van een spelervaring die bijzonder soepel is. De gigantische jokers en het thema hebben misschien de overhand in deze kast, maar je kunt uren blijven draaien zonder je ooit zorgen te maken welke symbolen er precies op de rollen staan. Die combinatie maakt dat Sticky Bandits een uitstekende kast is voor bijna iedereen. Je kunt Sticky Bandits gratis spelen, of het Wilde Westen veroveren met je eigen investering.

Sticky Bandits Gokkast

3.5 van de 5 sterren