Super Duper Cherry gokkast

2.5 van de 5 sterren

De Super Duper Cherry gokkast is echt zo’n fruitautomaat waarbij er direct een lach op je gezicht verschijnt zodra de software is ingeladen. Uiterst vrolijke kleuren, een mierzoet deuntje en klassieke gokkast-symbolen maken het spelen op deze fruitmachine tot een waar feestje. Softwareontwikkelaar Gamomat heeft met de Super Duper Cherry gokkast weer een pareltje opgeleverd en het mooiste van deze gratis online gokautomaat is dat je hem onbeperkt kunt spelen. Want als je door je credits heen bent, bestel je gewoon weer nieuwe!


Hoe werkt de Super Duper Cherry gokkast?

Zelfs de meest onervaren gokker snapt de interface van de Super Duper Cherry gokkast direct. De 5 rollen en 3 rijen spreken voor zich en ook de knoppen onderaan de fruitautomaat laten weinig te raden over. Met de blauwe knop links open je de paytable. Zoals bij elke (online) fruitmachine is het de bedoeling dat je winnende combinaties op de rollen verkrijgt. In de paytable is duidelijk te zien dat je van alle symbolen minimaal 3 stuks op een winlijn moet zien te verkrijgen om winsten te genereren. Het Kers-symbool is hierop de uitzondering. Deze levert bij 2 stuks op een winlijn al winst op.

Naast de "Paytable"-knop vind je de knop om het aantal winlijnen te selecteren. Standaard staat de Super Duper Cherry fruitautomaat ingesteld op 20 winlijnen. Je kunt dit zelf handmatig aanpassen naar 10 of 5 winlijnen. Logischerwijs zijn je winkansen een stuk lager als je met minder winlijnen speelt. Daar staat dan weer tegenover dat je minder hoeft in te zetten per spin. De minimale inleg bedraagt 5 cent. In dat geval speel je op 5 winlijnen en de muntwaarde betreft in dat geval 0,01 credits. De maximale inzet op de Super Duper Cherry gokautomaat is 100 euro per spin. Je speelt dan op het maximale aantal winlijnen en per winlijn zet je dan 5 euro in. Je kunt dit handmatig regelen, maar met 1 klik op de "Max Bet"-knop zet je automatisch de hoogst mogelijke inzet in. De knop die ernaast zit, met de opdruk "Auto", is de knop waarmee je de 'autoplay'-functie activeert. Ideaal voor de luie gokker die niet steeds op de "Spin"-toets wilt klikken. Deze laatste vind je helemaal rechts in het scherm en is te herkennen aan de groene kleur en de pijlen die erop staan.


Wat zijn de regels?

Het speelscherm van de Super Duper Cherry speelautomaat is eenvoudig. Je zal de "Paytable"-knop aan moeten klikken om een overzicht te krijgen van winnende combinaties. Deze zijn helaas niet tijdens het draaien zelf te zien. Op zich is dat ook niet echt nodig, want in alle gevallen heb je een minimale combinatie van 3 identieke symbolen nodig om te winnen. Zoals gezegd vormt alleen het Kers-symbool daar de uitzondering op. Deze levert al winst op als je er 2 van op een winlijn draait. Winnen gebeurt zoals op veel kasten het geval is van links naar rechts.

Gewonnen credits kun je bij laten schrijven op de creditmeter, maar je kunt er ook een extra gokje mee wagen. Dit kan via 2 verschillende spellen. In het kaartspel zal je de juiste kleur van de kaart moeten voorspellen. Gok je goed, dan verdubbel je je winst en kun je opnieuw een gokje wagen, de helft van je prijs incasseren of het gehele bedrag bij laten schrijven op de creditmeter. Gok je verkeerd, dan ben je logischerwijs je volledige winst kwijt.

Het andere extra gokspel is een ladder die je kunt beklimmen. Om en om lichten steeds 2 vakjes op: de ene met een bedrag dat hoger is dan je winst, de ander met een bedrag dat lager is dan je winst. Gok je goed, dan stijg je op de ladder. Gok je verkeerd, dan daal je een trede op ladder. Dit gaat door tot je op 0 of de maximale winst bent uitgekomen. Tussentijds kun je echter ten alle tijden je winst bij laten schrijven op de creditmeter door op de groene knop te drukken.


Wat kun je winnen?

De winsten die je kunt vergaren op de Super Duper Cherry gokkast zijn duidelijk. De paytable laat je duidelijk zien dat de kers het symbool is dat het slechtst uitbetaalt en de zevens leveren je de meeste winst op. Hierbij geldt simpelweg: des te meer je inzet, des te hoger de uitbetaling is. Logischerwijs maak je meer kans op winst als je met meer winlijnen speelt. Vooral in het spel met 20 winlijnen keert de Super Duper Cherry fruitautomaat zeer regelmatig mooie winsten uit. Deze kun je dan ook nog eens (flink) verhogen met de extra gokfeatures.

Gokken met Super Duper Cherry gokkast

Zin om uren speelplezier te beleven op een slot dat enerzijds ontzettend leuk is om te spelen en anderzijds regelmatig mooie winsten ‘spuugt’? Ga dan direct aan de slag op de gratis online versie van Gamomat waar je onbeperkt nieuwe credits bij kunt vragen. Klik snel op SPEL SPELEN hieronder om met de Super Duper Cherry fruitautomaat aan de gang te gaan!

Super Duper Cherry gokkast

2.5 van de 5 sterren