Super Flip Gokkast

2.5 van de 5 sterren

Super Flip is een strak vormgegeven online gokkast die nieuwe en klassieke symbolen combineert in een simpele maar spannende spelervaring. De symbolen bestaan uit de vier kleuren van het kaartspel, geluksbrengers zoals klavertjevieren en hoefijzers en diamanten. Daarnaast zijn er ook nog ‘WILD’ symbolen die als joker fungeren en een SuperFlip symbool die dit spel zijn naam geeft. De vijf rollen combineren tot maar liefst twintig winlijnen.


Hoe werkt Super Flip Gokkast?

Super Flip is een online gokkast die het scherm van een videogokkast op je eigen scherm zet. Om een winnende combinatie te maken, moeten drie dezelfde symbolen op een winlijn staan, gezien van links naar rechts. Zoals gezegd tellen de WILD-symbolen als joker, die een combinatie compleet kunnen maken of aanvullen, zodat je niet drie, maar vier symbolen in een winnende combinatie hebt. Je winst wordt automatisch bij je credits opgeteld, maar kan ook worden ingezet in het gokspel.


Wat zijn de regels?

Je kunt je inzet onderin het scherm aanpassen door het aantal winlijnen aan te passen, of het aantal credits dat je per winlijn inzet. Het basisspel blijft elke beurt nieuwe combinaties maken en je winst bij je credits optellen, tenzij je besluit om het gokspel te spelen.

Dit gokspel geeft je de achterkant van een speelkaart en de keuze om rood of zwart te kiezen. Als je gekozen hebt, draait de kaart om en zie je of je wint en je inzet verdubbelt, of verliest en de inzet kwijt bent. Een bijzondere optie is dat je kunt inzetten op de kleuren rood of zwart, of de kleuren van het kaartspel: schoppen, klaver, ruiten, of harten. Bij de laatste optie krijg je de winst niet dubbel, maar viervoudig uitbetaald.

In het basisspel is ook de mogelijkheid om drie Super Flip symbolen te krijgen. Deze hoeven niet op een winlijn te staan om een gratis spel te ontgrendelen. Dit gratis spel draait het speelveld om en geeft je vijftien beurten. Aan het eind van de vijftien beurten wordt je winst opgeteld, het scherm weer omgedraaid en ga je automatisch naar het basisspel.


Wat kun je winnen?

De maximale winst is 250 keer je inzet. Doordat de maximale inzet 100 credits is (5 credits op alle 20 winlijnen), komt de maximale winst uit op 25,000 credits door drie WILD symbolen of drie SuperFLip symbolen op een rij te zetten.

Gokken met Super Flip Gokkast

toevoeging van een extra gokoptie in het gokspel geeft dit spel net een uniek laagje, maar is toegankelijk genoeg voor beginners die gratis willen proeven van dit gokspel. Voor spelers die bekend zijn met online gokken is dit een kast die alles biedt waar je naar zoekt in een uitstekend ontwerp.

Super Flip Gokkast

2.5 van de 5 sterren