Super Nudge 6000 Gokkast

4 van de 5 sterren

Waan je aan een ouderwetse gokkast met de Super Nudge 6000. Niet alleen de kast zelf, maar ook de omgeving in het scherm is helemaal gemaakt om de ouderwetse ervaring op te roepen. In een klassieke eetzaal (af en toe schuifelt er zelfs een muis voorbij) staat deze gokkast met retro kleuren, een chroom jasje, prachtige neoncijfers en vier grote knoppen; alles wijst erop dat deze gokkast een simpele spelervaring biedt uit een tijd dat je nog niet online kon gokken. Gelukkig hebben we de Super Nudge 6000, om dat gevoel toch online mee te maken.


Hoe werkt Super Nudge 6000 Gokkast?

De Super Nudge 6000 werkt als een klassieke fruitautomaat. Er is een basisspel en een bovenspel en door genoeg credits in het basisspel te verdienen, kun je ook het bovenspel spelen. De symbolen zijn simpele fruitsymbolen, klokjes en dollartekens en zelfs het aantal symbolen is simpel gehouden; met acht verschillende symbolen is de kast best minimaal.


Wat zijn de regels?

In het basisspel kun je kiezen om met één credit of tien credits te spelen. De laatste optie verdubbelt je winkansen voor de gewone symbolen, maar keert liefst dertig keer de winst uit voor de drie dollartekens. Dit is gelijk ook de hoogste winst die mogelijk is in het spel. Er zijn vijf winlijnen mogelijk in het basisspel en door ten minste twintig credits te winnen, kun je ook het bovenspel spelen. Je kunt je inzet ook aanpassen door op een van de muntjes onderin het scherm te selecteren. Je hebt hier de keuze uit €0.10, €0.20, of €1. Het spel verandert hierdoor niet, anders dan dat je minder munten beschikbaar hebt.

Het bovenspel biedt twee extra symbolen vergeleken met het basisspel en een bijzondere extra optie. Door twintig credits in te zetten gebruik je één nudge. Als een winnende combinatie mogelijk is door één van de rollen nog een positie door te draaien, doet de machine dat voor je. Bij een inzet van veertig credits gaat dat aantal omhoog naar twee nudges en voor zestig credits krijg je er liefst drie.

Ook heeft het bovenspel het kroonsymbool. Bij drie van die symbolen in het speelveld wordt een willekeurig bedrag van 300-6000 credits uitgekeerd.


Wat kun je winnen?

Zoals eerder genoemd is de maximale winst 6000 credits. Dit kun je winnen in het basisspel door drie dollartekens op een rij te zetten, of in het bovenspel door de hoogst mogelijke willekeurige winst uitgekeerd te krijgen voor de drie kronen.

Gokken met Super Nudge 6000 Gokkast

De Super Nudge 6000 doet zijn naam eer aan met de nudges uit het bovenspel. De kast ziet er prachtig uit en is een uitstekende keuze voor spelers die liever een nostalgische spelervaring hebben dan een gokkast met een heleboel verschillende opties. Je kunt de Super Nudge gratis spelen, of ervoor kiezen om je euromuntjes in deze digitale gokkast te werpen.

Super Nudge 6000 Gokkast

4 van de 5 sterren