Supershots Gokkast

2 van de 5 sterren

Supershots is een klassieke gokkast die in een virtuele rij van gokkasten staat. Aan beide kanten van de kast staat een andere Supershotskast, waardoor je gelijk in de sfeer van het casino komt. Alles wat mist is een plastic bakje met muntjes. Supershots bestaat uit twee spellen, waarbij het bovenste spel draait om een schot in de roos, of beter gezegd: drie schoten in de roos. Met de traditionele indeling van basisspel en bovenspel en zelfs de digitale hendel aan de zijkant van de kast, is deze gokkast zelf ook een schot in de roos voor een nostalgische gokervaring.


Hoe werkt Supershots Gokkast?

Je begint in het basisspel en zet automatisch één credit in om de verschillende prijzen te kunnen winnen. De hoogste mogelijke combinatie in het basisspel is drie diamanten op een rij, maar je kunt dezelfde winst ook halen door drie sterren op een winlijn te zetten. Deze sterren keren een willekeurige winst uit tussen de vier en tweehonderd credits. Met twee sterren op de winlijn verdien je ook een willekeurige winst, maar nu tussen de twee en honderd credits.


Wat zijn de regels?

Als je genoeg credits hebt overgeplaatst van het basisspel naar het bovenspel, wordt het bovenspel beschikbaar. Hierbij heb je de keuze om vijf, tien of twintig credits in te zetten en is er ook een bonusronde te winnen. Op de rollen in het bovenspel zijn willekeurige dartborden geplaatst met één, twee of drie pijltjes in de roos.

Bij een inzet van vijf credits speel je alleen met de dartborden die één pijltje in de roos hebben. Krijg je drie van deze borden kriskras in het spel, dan krijg je één van de winsten die rechts staan aangegeven uitgekeerd (van tien tot tweehonderd credits).

Bij een inzet van tien credits tellen de dartborden met één en twee pijltjes en krijg je twee keer een willekeurige winst uitbetaald. Bij twintig credits tellen alle dartborden en krijg je de totale winst van drie willekeurige bedragen uitbetaald. Wel tellen de dartborden per serie; je kunt alleen een kriskras combinatie maken met dartborden die hetzelfde aantal pijltjes hebben.


Wat kun je winnen?

De maximale winst in één beurt is 600 credits, doordat je met het bonusspel kans maakt op drie keer een maximale winst van 200 credits. Zonder dit bonusspel is de winst maximaal 200 credits. Dit kun je op verschillende manieren halen. In het bovenspel door één van de drie hoogste symbolen te draaien met een maximale inleg van twintig credits en in het basisspel door het meest waardevolle symbool te draaien of de maximale willekeurige uitkeer te krijgen bij drie sterren.

Gokken met Supershots Gokkast

Supershots is een online gokkast die helemaal klassiek speelt. Het ontwerp, maar ook de verdeling met een basisspel en een bovenspel zijn helemaal nostalgisch. Dit maakt de kast een geweldige keuze voor een speler met ervaring, maar tegelijkertijd is de kast simpel en leuk genoeg om de beginnende speler te verleiden. Je kunt Supershots gratis spelen of als echte gokkast gebruiken.

Supershots Gokkast

2 van de 5 sterren