Supertron gokkast

2.5 van de 5 sterren

De Supertron en de Multistake gokkast zijn in feite dezelfde gokkast, met twee grote verschillen: de Supertron werkt met credits in plaats van centen en heeft een simpeler structuur in het basisspel; ieder spel kost precies één credit. Die verschillen, gecombineert met een klassieker uiterlijk, maakt dat deze online gokkast iets ouderwetser speelt. De Supertron heeft twee spellen en een heleboel opties om ieder spel net iets anders te spelen. Dit alles maakt de Supertron perfect voor wie zijn winst langzaam wil opbouwen, of met gratis credits hoog in te zetten.


Hoe werkt Supertron Gokkast?

In de Supertron begin je met het basisspel. Dit basisspel werkt precies zoals je van een simpele gokkast verwacht; er zijn drie rollen beschikbaar en één winlijn. Je kunt veelbelovende posities vastzetten voor het volgende spel en zolang je niets aan de instellingen verandert, doet de machine dat voor je.

Bij een winst van vier credits of meer ga je vanzelf het bovenspel spelen. In het bovenspel zijn vier rollen actief, maar om ook op alle vier de rollen in te zetten, moet je je inzet verdubbelen naar acht credits of spelen met zestien credits.

Wat zijn de regels?

Op het moment dat je het bovenspel hebt ontgrendelt door ten minste vier credits te winnen in het basisspel, begint het spel pas echt. Mocht je trouwens maar twee credits hebben gewonnen in het basisspel, dan geeft Supertron je de mogelijkheid om met een spelletje ‘kop of munt’ die credits te verdubbelen en alsnog vier credits te krijgen, of de twee te verliezen.

Het bovenspel werkt niet met winlijnen, maar hanteert een kriskras systeem. Op het moment dat je drie dezelfde symbolen hebt op elk van de actieve rollen, win je dat aantal. Om met vier rollen te spelen, moet je acht credits inzetten, maar om alle vier de rollen te laten tellen, heb je een inleg van zestien credits nodig. Hiermee wordt je winkans natuurlijk ook vergroot.


Wat kun je winnen?

Met de maximale inzet van zestien credits is de maximale winst 100 credits, al kun je met het kriskras systeem wel meerdere wincombinaties hebben in één spel. In het basisspel is de maximale winst 200 credits door drie jackpotsymbooltjes op een rij te zetten. Ook kun je met de jokers een willekeurige winst uitgekeerd krijgen.


Gokken met Supertron Gokkast

De Supertron biedt precies datgene wat veel online gokkers willen: een klassieke fruitautomaat met extra opties. Door het bovenspel vol te stoppen met variaties op de gewone gokkast, hebben de makers van de Supertron een kast gemaakt die je een lange tijd zoet kan houden. Je kunt het spel gratis proberen, of gokken dat je de credits in de Supertron weet op te krikken naar een indrukwekkende winst.

Supertron gokkast

2.5 van de 5 sterren