Temple Quest Spinfinity gokkast

3.5 van de 5 sterren

Met de Temple Quest Spinfinity gokkast reis je af naar het oude Peru in de tijd van de Maya’s. Het Azteken-thema verveelt wat dat betreft niet snel en ook deze topper van Big Time Gaming zorgt weer voor uren speelplezier. Alhoewel het slot op het eerste oog ‘normaal’ aandoet, is het – volgens Big Timing Gaming’s recept – weer volgebouwd met unieke features als Wilds, Free Spins, Mega Icons en Mystery-symbolen.


Hoe werkt de Temple Quest Spinfinity gokkast?

Zodra de software van de Temple Quest Spinfinity gokkast is ingeladen zie je ogenschijnlijk een doodnormale gokautomaat: 5 rollen, 4 rijen en 40 winlijnen. Buiten de typische Azteken-symbolen zoals de edelstenen, de maskers en de oude Maya tempel vind je er de standaard kaart-symbolen op als de A, K en de Q.

Op zich niets spannends dus. Ook op de Temple Quest Spinfinity is het namelijk de bedoeling dat je winnende combinaties van links naar rechts op een winlijn verkrijgt. Dit doe je door op de "Start"-toets te drukken die je herkent aan de groene kleur en de witte driehoek. Mocht je niet zelf steeds een slinger aan de gokkast willen geven kun je gebruik maken van de 'autoplay-functie'. Je geeft dan zelf aan hoe vaak de gokautomaat automatisch voor je moet draaien.

Inzetten op de Temple Quest Spinfinity speelautomaat kan al vanaf 10 cent per spin. De maximale inzet bedraagt 50 euro per draai. Je regelt dit zelf via de "Stake"-toetsen.


Wat zijn de regels?

Zolang je nog niet hebt gedraaid op de Temple Quest Spinfinity gokautomaat lijkt deze gokkast dus kinderlijk eenvoudig te doorgronden. Toch zijn er een aantal functies die het spelen op deze speelautomaat extra spannend maken.
De Wilds in het spel zijn daar een voorbeeld van. Deze vervangen namelijk elk ander willekeurig symbool en kunnen op die manier voor extra winnende combinaties zorgen.

Zodra de rollen beginnen te draaien zal je opvallen dat niet alle symbolen even groot zijn. Sommige symbolen kunnen in totaal de omvang hebben van 4, 9 of zelfs 16 symbolen. Op de Temple Quest Spinfinity gokkast worden dit Mega symbolen genoemd en enerzijds kunnen ze voor extra winsten zorgen (ze kunnen namelijk veranderen in willekeurige symbolen waar je extra winnende combinaties mee kunt maken), maar anderzijds kunnen ze ook de Free Spins-ronde activeren. Dit gebeurt wanneer het gehele Mega symbool zichtbaar is op de rollen. In totaal kun je tot 9 gratis spins verwachten in deze ronde.

Tijdens de Free Spins-ronde is de eerste rol voorzien van 'normale' symbolen en bestaan de overige 4 rollen uit Mega symbolen. Dit kan voor torenhoge winsten zorgen, zeker omdat op beide rollen het Wild-symbool ook nog eens meedraait. Tijdens deze bonusronde kunnen opnieuw Free Spins verdiend worden. Het Free Spins symbool draait namelijk gewoon mee als Mega symbool. Afhankelijk van de positie op je beeldscherm kun je er 4, 8 of 12 extra Free Spins mee verdienen.


Wat kun je winnen?

Winnen gebeurt op de Temple Quest Spinfinity speelautomaat om de haverklap. Niet gek met zoveel extra features waarmee je in de prijzen kunt vallen. Dankzij de Wilds en de Mega symbolen kun je met 1 simpele draai flink in de prijzen vallen en als je dan ook nog eens de Free Spins-ronde weet te activeren, dan weet je vrijwel zeker dat je een dikke winst tegemoet kunt zien.

Gokken met Temple Quest Spinfinity gokkast

Een liefhebber van slots die net wat meer weten te brengen dan de recht-toe-recht-aan gokkasten? Dan moet je de Temple Quest Spinfinity gokkast zeker eens uitproberen. Dit slot zit vol geheimen en onverwachte prijzen. Zeker weten dat je er uren speelplezier op gaat beleven. Op de online gratis versie van Big Time Gaming kun je tenslotte onbeperkt credits verkrijgen en zodoende zo veel spelen als je zelf wilt. Wacht dan ook niet langer en klik snel op SPEL SPELEN hieronder om met de gokkast aan de slag te gaan!

Temple Quest Spinfinity gokkast

3.5 van de 5 sterren