Top Deck gokkast

3 van de 5 sterren

De Top Deck gokkast is een online kast met ontzettend veel mogelijkheden en spelopties. Het meest in het oog springende in het ontwerp is het rad van fortuin dat prominent bovenaan in het midden staat. Iedere keer als er drie ‘features’ in je winlijn staan, begint het rad te draaien en krijg je een van de extra spelopties of bonussen tot je beschikking. Top Deck heeft alles in zich om je te verbazen en uren bezig te houden. Of je nu gratis wilt spelen of echt wilt gokken op een fortuin, met Top Deck heb je meer opties dan je voor mogelijk houdt.


Hoe werkt Top Deck Gokkast?

Het Top Deck basisspel draait om drie rollen met één winlijn. Naast de klassieke wincombinaties zijn er ook veel ‘feature’ combinaties verstopt op de rollen. Krijg je drie van die features op een rij, dan begint het rad van fortuin te draaien. Met een druk op de startknop selecteer je één van de vele opties die je dieper en dieper het spel in brengen. Bovendien zie je ook regelmatig ‘extra start’ voorbij komen. Krijg je er daarvan eentje in je winlijn, dan draai je de volgende keer zonder een credit uit te geven.

Wat zijn de regels?

Credits die je wint, kun je inzetten in een ‘double or nothing’ spel, waarbij je met credits van 16 en hoger altijd 10 credits overhoudt. Deze spelmodus kun je blijven spelen tot je maar liefst 200 credits wint. Het meest in het oog springende onderdeel van Top Deck is echter de feature modus. Door drie ‘feature’ symbolen op een rij te krijgen in je winlijn, wordt één van de volgende bonussen geactiveerd:
- Savegame: door rode, groene, blauwe, of gouden symbolen te verzamelen op het rad, kun je 20, 50, 100 en 200 credits verdienen.
- Repeat bet: dit activeert de ‘repeat bet’ knop. Door deze in te drukken kun je het rad opnieuw laten draaien, of 50% kans maken op een winnende combinatie op de rollen.
- Extra: dit verdubbelt de bonussen op het rad; als je drie keer een ‘extra’ krijgt zonder die in de tussentijd te gebruiken, krijg je 200 credits.
- Pot: door op ‘pot+’ te landen, worden er 4 extra credits aan de pot toegevoegd en met ‘pot win’, win je wat in de pot zit.
- Climb: activeert het gokspel met 50% winkans.
- Super win: laat de rollen draaien tot een willekeurige winst. Gecombineert met de ‘repeat bet’ functie (met 50% kans) kun je dit oneindig door laten gaan om onbeperkt credits te winnen.
- Super nudges: hiermee kun je 1, 2 of 3 nudges winnen, waardoor de rollen per nudge één positie worden doorgedraaid om een winnende combinatie mogelijk te maken. Je kunt maximaal acht nudges verzamelen.


Wat kun je winnen?

Het maximaal aantal credits dat je kunt winnen, is 200, maar er zijn veel verschillende manieren om tot dit aantal te komen. De snelste manieren zijn de hoogste combinatie op de rollen, of door het ‘double or nothing’ spel te blijven winnen. Ook door tien gouden symbolen bij elkaar te verzamelen, kom je op 200 credits uit.


Gokken met Top Deck Gokkast

Wil je je ook eens wagen aan een gokkast die vol zit met verrassingen en extra opties? Dan is Top Deck een geweldige keuze. Hoewel het spel maar drie rollen biedt, zitten er in het rad van fortuin meer dan genoeg opties die ervoor zorgen dat Top Deck nooit verveeld!

Top Deck gokkast

3 van de 5 sterren