Top Shot gokkast

3 van de 5 sterren

Eén blik op de Top Shot gokkast is genoeg om te zien dat dit geen online gokkast is als alle andere. Niet alleen het flipperkastontwerp, maar ook de extra rol in het basisspel springen gelijk in het ook. Naast de vier rollen in het basisspel is de bovenste helft van de kast gevuld met allerlei extra opties. Hierdoor heeft Top Shot een heleboel te bieden voor wie online wil gokken op een gokkast met unieke opties, of voor wie gratis een spel wil spelen op een kast met veel verrassingen door het spel heen.


Hoe werkt Top Shot Gokkast?

Het basisspel werkt met alle vier de rollen voor één credit. Er is maar één winlijn beschikbaar, maar combinaties zijn mogelijk op alle naast elkaar gelegen rollen. Gewonnen credits kun je inzetten in het gokspel, waar je de credits kan verdubbelen of verliezen. Ook ben je altijd bezig met de flipperkastoptie aan de bovenkant van de kast. De rollen zijn gevuld met symbolen die nummers hebben. Iedere keer dat de nummers op je winlijn komen, bouw je de flipperkastoptie op tot de Top Streak. Bij elke winst in het basisspel begint de flipperkastfunctie weer op nul.

Wat zijn de regels?

Op het moment dat je in het basisspel vier credits krijgt, heb je de optie om met de flipperkastfunctie te spelen (zelfs als je de credits verliest in het gokspel). Door de ‘bal’ steeds hoger op de flipperkastlijn te duwen aan de hand van de cijfers op de winlijn, komen er steeds nieuwe bonussen vrij. De bal kan ergens tussen de 1-12 landen, waarbij hogere cijfers betere bonussen vrijgeven. De bonussen zijn verdeeld op de volgende manier:
- 4 punten: waag een kans op een hogere positie met de ‘ball shot’ knop.
- 5 en 6 punten: ontgrendelt de symbolenbonus in het midden van het bovenspel, waarbij de juiste symbolen in de winlijn de symbolen in het veld laten oplichten. Krijg je een rij vol, dan verdien je 10 of 20 credits per rij.
- 7 punten: verdubbelt de credits die je in de symbolenbonus kunt verdienen.
- 8 punten: laat je maximaal drie extra holds verdienen, die je bijvoorbeeld kunt inzetten na een winnende combinatie of als een eerste hold niet het gewenste effect heeft gehad.
- 9 punten: geeft je een gegarandeerde winnende combinatie in het bassispel.
- 10 en 11 punten: geeft je één letter in het woord ‘topshot’ dat op de kast staat. Als je het hele woord hebt verzameld, ontgrendel je het bumperspel aan de linkerkant van de kast, waardoor je 10-200 credits kunt winnen.
- 12 punten: geeft je ook een gegarandeerde winnende combinatie, maar geeft je ten minste 20 credits.


Wat kun je winnen?

Het maximaal aantal credits dat je in één keer kunt winnen is 200 credits. Bedenk wel dat je verschillende kansen hebt die stuk voor stuk opbouwen naar 200 credits, dus hoe verder je in het spel komt, hoe groter je kans op meerdere winsten van 200 credits.


Gokken met Top Shot Gokkast

Als je op zoek bent naar een gokkast die veel tegelijk kan bieden, dan is Top Shot een perfecte online kast voor jou! De flipperkastfuncties geven je veel extra kansen om je winst echt uit te bouwen en zorgen dat iedere draai aan de rollen iets nieuws brengt.

Top Shot gokkast

3 van de 5 sterren