Twin Joker gokkast

3.5 van de 5 sterren

Jokers zorgen in menig spel voor de nodige verrassingen. Bij de Twin Joker gokkast zie je ze wat dat betreft ook maar wat graag in je beeldscherm verschijnen. Mystery-prijzen zijn dan namelijk gegarandeerd. De klassieke landbased gokautomaat werd door Stakelogic naar het internet gebracht en brengt sinds zijn intrede al bij spelers een instant-glimlach op het gezicht. De fruitautomaat levert tenslotte niet alleen zeer regelmatig mooie prijzen op; hij ziet er ook verschrikkelijk vrolijk uit met z’n felle kleurtjes en klassieke gokkast-symbolen. Ga op jacht naar de lachende grappenmakers en verzeker jezelf van hoge uitbetalingen dankzij de multiplier-functie. Liever voor de grap spelen op de Twin Joker gokautomaat? Kies dan voor de gratis online versie waar je onbeperkt met playmoney op kunt spelen!


Hoe werkt de Twin Joker gokkast?

De Twin Joker gokkast is een eenvoudige gokautomaat met een onder- en een bovenspel. Je speelt beide spellen op 3 rollen en er zijn 5 winlijnen waarop je winnende combinaties kunt maken. Uniek aan de online versie is de mogelijkheid om op 2 kasten tegelijk te spelen. Je regelt dit zelf via de instellingen en hebt daarbij ook nog eens de mogelijkheid om de rollen aan elkaar te koppelen (zodat je op alle twee de gokkasten hetzelfde spel speelt) of om ze onafhankelijk van elkaar te laten draaien.

Zoals gebruikelijk is het de bedoeling om winnende combinaties op de rollen te verkrijgen. Op de Twin Joker fruitautomaat gaat het hierbij altijd om 3 soortgelijke symbolen. Er zijn geen symbolen aanwezig die al winst opleveren wanneer je er slechts 1 of 2 van op een winlijn verkrijgt.

Het spel starten doe je met de groene knop met de pijlen rechts onderin je scherm. Voor de wat luiere gokkers is er een 'autoplay'-functie aanwezig. In het 'Bet'-menu regel je je inzet per spin. De minimale inleg bedraagt 10 credits. De maximale inleg bedraagt 200 credits per draai. Gewonnen punten worden altijd bij de Supermeter gevoegd. Met de "Collect"-toets verplaats je ze desgewenst weer naar de creditmeter. Zodra je punten in de Supermeter hebt staan wordt het topspel gespeeld op de Twin Joker gokkast.


Wat zijn de regels?

Het basisspel speel je volgens de gangbare regels: 3 rollen, 5 winlijnen en zoveel mogelijk combinaties proberen te maken. Welke symbolen een winnende combinatie maken staat duidelijk in het overzicht bovenin de gokkast vermeld. Gewonnen punten worden automatisch in de Supermeter geplaatst en zolang je ze middels de "Collect"-knop niet zelf terug plaatst in de creditmeter zal het topspel gestart worden. Dit spel wordt net als het basisspel gespeeld op de 3 rollen en ook hier draait het natuurlijk allemaal weer om combinaties maken. Het verschil zit hem in de Jokers die meedraaien op de rol. Bij 2 stuks win je namelijk al de 'mystery-prijs' en ze mogen daarbij kriskras in je beeldscherm verschijnen. Het Joker-symbool is tenslotte Scatter op de Twin Joker fruitautomaat. Daarnaast kun je in het bovenspel nog eens extra in de prijzen vallen door de winstverdubbelaar. De x2 multiplier wordt random geactiveerd en kan dus zomaar torenhoge prijzen opleveren. Je speelt het bonusspel met minimaal 20 credits. Het basisspel speel je met minimaal 10 credits.


Wat kun je winnen?

Winsten zijn enerzijds heel overzichtelijk op de Twin Joker gokkast, maar anderzijds kun je flink verrast worden. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het topspel. Drie Joker-symbolen op een winlijn leveren bijvoorbeeld 6.000 punten op, maar als toevallig net tijdens die spin de x2 multiplier is geactiveerd, loop je plotsklaps weg met 12.000 credits. De Kersen kennen de laagste uitbetaling. Uiteraard is het dankzij de 5 winlijnen mogelijk om per spin meerdere winnende combinaties te maken. Zo kan spelen op de Twin Joker fruitautomaat al met al behoorlijk lucratief zijn.

Gokken met Twin Joker gokkast

Weet jij ze keer op keer in je beeldscherm te toveren, die twee Jokers? Of ben je helemaal lucky en zie je ze driemaal op de rollen verschijnen en wandel je weg met een uitbetaling van 6.000 credits? Op de Twin Joker gokkast kan het zomaar gebeuren. Elke spin opnieuw maak je kans op belachelijk hoge prijzen, terwijl je tegelijkertijd natuurlijk gewoon geniet van de vrolijke vormgeving van deze tijdloze klassieker die door Stakelogic in een mooi online jasje is gestoken. Klik hieronder snel op SPEL SPELEN om de jacht op de jokers te openen en ervandoor te gaan met torenhoge winsten!

Twin Joker gokkast

3.5 van de 5 sterren