Twin Spin Deluxe gokkast

4 van de 5 sterren

Als er een top 10 van populaire online gokautomaten opgemaakt zou moeten worden, dan zou de Twin Spin DeLuxe gokkast daar zeker in voor komen. Dit slot is razend populair en zodoende in praktisch elk online casino wel te bewonderen. Ontwikkelaar NetEnt heeft met deze grote broer van voorganger Twin Spin weer een topper op de markt gebracht en brengt het beste van twee werelden samen: klassieke gokkast-symbolen in een funky omgeving en dito achtergrondmuziekje. Daarnaast ziet de Twin Spin DeLuxe fruitautomaat er niet alleen geweldig uit; hij is ook reuze spannend om te spelen.


Hoe werkt de Twin Spin DeLuxe gokkast

Op het oog lijkt de Twin Spin DeLuxe gokkast een doodnormale gokautomaat. Zodra de software is ingeladen opent zich een scherm waar 6 rollen en 5 rijen op te zien zijn. Een flinke upgrade ten opzichte van zijn voorganger. Die had tenslotte 'slechts' 5 rollen en 3 rijen. Er zijn geen vaste winlijnen op de Twin Spin DeLuxe fruitmachine. Winnen kan ook kriskras.

De knop met de "i" erop staat symbool voor de "paytable" en geeft je wat uitleg over de werking van het spel. Al snel wordt dan duidelijk dat je vooral wilt uitkijken naar de klassieke gokkast-symbolen (zevens, bellen, BAR-symbool en de kersen), want deze leveren je de hoogste winsten op. De A, K, Q, J, 10 en 9 betalen het slechtst uit.

De middelste knop in de basisinterface is de "Start"-knop. Je herkent hem aan de pijlen die erop staan. Links daarvan zit de knop voor de luie gokker: de knop waarmee je de 'autoplay-functie' op de Twin spin DeLuxe fruitautomaat start. Rechts van de "Start"-knop vind je de "Max Bet"-knop. Met 1 klik hierop speel je met de maximale inzet.

Je inzet kun je zelf regelen via de "Level"- en "Coin Value"-knoppen. De minimale inzet bedraagt 10 cent. De maximale inzet op de Twin Spin DeLuxe gokkast is 100 euro per spin.


Wat zijn de regels?

Als je nog niet op "Start" hebt geklikt lijkt de Twin Spin DeLuxe fruitmachine dus een doodnormale gokkast waar de standaardregels gelden: 6 rollen, 5 rijen en zoveel mogelijk winnende combinaties maken vanaf links gezien. Zodra de rollen beginnen te draaien zal je echter iets opmerkelijks zien.

De Twin Spin DeLuxe gokkast komt tenslotte niet zomaar aan zijn naam. Iedere spin worden er minimaal 2 rollen aan elkaar gekoppeld. Hierdoor wordt de kans op winsten automatisch vergroot. Geheel random kunnen ook nog de 3e-, 4e-, 5e en zelfs 6e rol vastgezet worden. Logischerwijs regent het dan doorgaans prijzen.

Nieuw aan de Twin Spin DeLuxe fruitmachine ten opzichte van zijn voorganger zijn de "Cluster Pays". Symbolen die op de rollen een blok van 9 vormen, zorgen voor winst. Ze hoeven daarbij dus niet per se op de eerste rol te beginnen zoals standaard wél het geval is.


Wat kun je winnen?

Door de gekoppelde rollen op de Twin Spin DeLuxe gokautomaat zul je regelmatig in de prijzen vallen. Zeer regelmatig valt er wel een “Big Win” of zelfs een “(Super) Mega Win”. Afhankelijk van je inzet loop je dan soms weg met duizenden credits. Op de Twin Spin DeLuxe geldt wel: hoe hoger je inzet, des te hoger de winsten die je kunt vergaren. De hoogst mogelijke winst die je kunt behalen is het belachelijke aantal van 100.000 credits in 1 spin. Hiervoor zal je wel een beetje geluk moeten hebben. Alle rollen moeten dan namelijk gekoppeld zijn en het Diamant-symbool bevatten.

Gokken met Twin Spin DeLuxe gokkast

Ben je klaar om jezelf helemaal te verliezen in deze geweldige speelautomaat? Door de ‘Twin Reel-functie’ blijft elke draai spannend en zodra de 3e-, 4e-, 5e en/of 6e rol geactiveerd worden slaat je hart ongetwijfeld even over. Speel op de gratis online versie van NetEnt zo vaak als je wilt, want zoals gezegd kun je onbeperkt credits verkrijgen. Klik hieronder snel op SPEL SPELEN om met deze topper aan de slag te gaan!

Twin Spin Deluxe gokkast

4 van de 5 sterren