Wall Street gokkast

2 van de 5 sterren

De Wall Street gokkast weet precies waar het om draait in de wereld van het online gokken: geld, geld, geld. Deze klassieke gokkast heeft een duur Amerikaans jasje en twee spellen: het basisspel en een bovenspel. Allebei de spellen bestaan uit drie rollen, waar de klassieke fruitautomaatsymbolen voorbij komen draaien, gecombineerd met bonussen en extra spelopties. De inzet en winstuitkeringen in het bovenspel zijn bijna van echte Wall Street proporties; de maximale winst in dit spel is maar liefst 1000 credits!


Hoe werkt Wall Street Gokkast?

Je begint Wall Street in het basisspel onderin het scherm. Door een credit in te zetten, draaien de rollen tot drie symbolen op een rij staan. Krijg je drie dezelfde symbolen op een rij, dan wordt een winst (van 2-200 credits) uitgekeerd. Sommige symbolen hebben maar twee op een rij nodig, maar keren dan een kleinere winst uit. Door ten minste tien credits te winnen, kun je ook het bovenspel spelen.

Wat zijn de regels?

In het bovenspel begint het geld pas echt te rollen. Omdat je minimaal tien credits moet hebben om hier te spelen, telt iedere inzet zwaarder. Als je genoeg credits hebt, kun je zelf je inzet bepalen. Je kunt tien, twintig, of veertig credits inzetten en je winstmogelijkheden groeien nog harder dan je inzet. Zo is de maximale winst bij twintig credits liefst drie keer hoger dan bij een inzet van tien credits.

Ook heeft het bovenspel niet één, maar vijf winlijnen. Iedere rij is nu een winlijn en de diagonale lijnen kunnen ook een combinatie opleveren. Door je inzet te verhogen, maak je bovendien meer kans op de bonuswinsten die je krijgt als er een dollarteken op je rol verschijnt. Bij een inzet van tien is de bonus op één rol actief en iedere keer dat je je inzet verhoogt, komt door een rol bij. Een dollarteken is hier altijd veertig credits waard.

Naast de hogere inzet bij het bovenspel, zijn er ook extra spelopties verborgen op de rollen. In het basisspel zijn hier en daar extra symbolen verspreid tussen de normale symbolen. Je kunt hierdoor dollartekens of ‘Z bars’ verzamelen. De dollartekens werken als een apart spel, de Wall Street Shuffle. Door drie dollartekens op een rij te zetten, begin je het shufflespel. Hierbij maak je 50% kans op een winnende combinatie op de rollen.


Wat kun je winnen?

De maximale winst is 1000 credits met een inzet van veertig credits in het bovenspel. Met een lagere inzet is dat maximaal 600 of 200 credits. In het basisspel kun je maximaal 200 credits winnen in één beurt.


Gokken met Wall Street Gokkast

Deze gokkast is een heerlijke klassieker voor wie gratis aan de digitale hendel wil trekken, of wie liever belegt in de fruitsymbolen op de automaat dan op de beurs. Dit is een klassieke kast met bekende bonussen voor de liefhebber en een uitstekende kast voor de beginner.

Wall Street gokkast

2 van de 5 sterren