White Rabbit gokkast

3.5 van de 5 sterren

Ben je het type dat volledig ‘down the rabbit hole’ wilt gaan? Dan zou je de White Rabbit gokkast van Big Time Gaming zeker eens moeten proberen. Dit slot dat gebaseerd is op Alice in Wonderland is een verademing als je hem vergelijkt met alle recht-toe-recht-aan gokkasten die er her en der in online casino’s te vinden zijn. Grafisch gezien is deze gokautomaat weer top en omdat het een gokkast van Big Time betreft kun je rekenen op tal van extra features. Het mooiste van de White Rabbit speelautomaat? Je speelt hem zo vaak en zo veel als je zelf wilt. Op de gratis online versie kun je namelijk onbeperkt credits verkrijgen!


Hoe werkt de White Rabbit gokkast?

Zodra de software van Big Time Gaming is ingeladen zie je al direct dat je niet met een standaard gokautomaat hebt te maken. De White Rabbit gokkast is - net zoals veel andere speelautomaten van deze ontwikkelaar - uitgerust met de Megaways-functie. Dit houdt in dat je op de ene rol 2 symbolen kunt tegen komen en op de volgende rol zomaar 7. Er zijn in totaal 6 rollen aanwezig en meer dan 16.000 manieren om te winnen. Alleen dit gegeven maakt de White Rabbit speelautomaat al uniek.

Toch is de basis van het spel zoals je dat bij veel andere gokkasten ziet: combinaties maken op de rollen waarbij je minimaal 3 identieke symbolen op een winlijn moet zien te verkrijgen. Uitzondering hierop is de dame in het spel. Deze levert al winsten op wanneer je er 2 van op een winlijn tovert.

Het spel beginnen doe je door op de "Start-toets te drukken. Je vindt de toets rechts onderin het scherm en herkent hem aan de groene kleur en de driehoek die erop afgebeeld staat. Naast deze knop vind je de "Auto Play"-knop. De White Rabbit gokautomaat is uitgerust met een 'autoplay-functie'. Via de instellingen kun je zelf aangeven hoe vaak de gokkast automatisch voor je moet draaien.

Aan de linkerkant van het speelscherm vind je de "Stake"-knoppen. Hiermee regel je je inzet. De minimale inzet bedraagt 10 cent per spin. De maximale inzet die je kunt plaatsen op de White Rabbit gokautomaat is 20 euro per draai. Voor je winkansen maakt het niet uit met welke inzet je speelt. Voor de hoogte van de uitbetaling uiteraard wel.


Wat zijn de regels?

In de basis werkt de White Rabbit speelautomaat zoals elke andere gokkast: winnende combinaties maken van links naar rechts. Door de 'Megaways-functie' (waardoor er geen vaste winlijnen zijn) kan dit op ontelbaar veel manieren. Daarnaast zijn er een aantal opties die je een handje helpen bij het vergaren van extra winsten.

Eén van die opties is het Wild-symbool. Deze verschijnt op rol 2, 3, 4, en 5 en vervangt elk ander willekeurig symbool. Je herkent hem aan de opdruk "WILD".
Een ander symbool waar je naar uit wilt kijken op de White Rabbit gokkast is - hoe kan het ook anders - het witte konijn. Dit is de Scatter op deze gokautomaat. Drie symbolen willekeurig op de rollen zorgen ervoor dat de Free Spins-ronde van start gaat.

Tijdens deze ronde kan het cupcake-symbool op de rollen landen. Wanneer dit gebeurt wordt het symbool vervangen voor twee andere symbolen en worden de rollen uitgebreid. In totaal kunnen de rijen uitgebreid worden tot 12 stuks. In plaats van de 'gebruikelijke' 16.000 manieren om te winnen zijn er dan plots 248.832 manieren om te winnen.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is zijn er ook nog multipliers van kracht tijdens de bonusronde. Het Bonus Wild-symbool vervangt niet alleen willekeurige symbolen; het zorgt ook nog eens voor een X2 of X3 multiplier. Overbodig om nog te zeggen dat je al met al met belachelijk hoge winsten weg kunt lopen op de White Rabbit speelautomaat.

Mocht je overigens niet willen wachten tot de bonusronde van start gaat, dan kun je deze ook 'kopen' middels de "buy"-toets. Houd er rekening mee dat dit een kostelijke aangelegenheid is. Het kost je namelijk 100x je inzet.


Wat kun je winnen?

Enerzijds zijn de winsten op de White Rabbit gokkast overzichtelijk. De Paytable laat je precies zien met welke combinaties je bepaalde winsten kunt vergaren. Normaliter zou dit voldoende zijn, maar op de White rabbit gokautomaat is niets wat het lijkt. Door de 'Megaways-functie', de Wild-symbolen, de Scatters, de Free Spins, de extended reels en de retriggered gratis spins zijn de winsten soms volkomen onvoorstelbaar en kun je dus plotsklaps door 1 simpele spin met duizenden credits verblijd worden.


Gokken met White Rabbit gokkast

Wat gaat het worden? De blauwe of de rode pil? Ben je bereid om de realiteit onder ogen te zien en ‘down the rabbithole’ te gaan of blijf je liever hangen in een sprookje? Op de White Rabbit gokkast is de realiteit simpel: dit slot heeft alles in zich om je te blijven verbazen. Fantastische graphics, een fijne gameplay en regelmatig dus belachelijk hoge prijzen. Ga de uitdaging aan en volg dat witte konijn tot diep in zijn magische wereld. Klik hieronder snel op SPEL SPELEN om in de wondere wereld van het White Rabbit slot te stappen!

White Rabbit gokkast

3.5 van de 5 sterren