Wild Mystery gokkast

4 van de 5 sterren

De Wild Mystery gokkast ziet er veelbelovend uit. Een blije joker in de naam onderstreept het onvoorspelbare karakter van deze online gokkast die vol zit met verrassingen en extra spelopties die in jouw voordeel kunnen werken. Laat je echter niet afschrikken door deze extra’s, want de Wild Mystery is in de basis een klassieke gokkast met een basisspel en een bovenspel, duidelijke inzetten en de tijdloze symbolen die op menig gokkast langs zijn komen rollen. Laat je verrassen door Wild Mystery en zet je schrap voor een wilde rit.


Hoe werkt Wild Mystery Gokkast?

Je begint het spel in het bassispel, waar je credits kunt verdienen om in het bovenspel te spelen. Door drie dezelfde symbolen op de middelste lijn te zetten, verdien je de credits die bij dat specifieke symbool horen. De vraagtekens die af en toe op de rollen voorbij komen, geven je een willekeurige winst tussen de 4-200 credits. Credits die je wint, kun je bovendien eventueel inzetten in een kop of munt spel, waarbij je je winst kunt verdubbelen of verliezen.

Wat zijn de regels?

Als je ten minste tien credits hebt verdiend in het basisspel, krijg je de kans om het bovenspel te spelen. Hier zijn de inzetten hoger, maar maak je kans op hogere winsten en bovendien speelt de joker hier een grotere rol. Je hebt de keuze tussen een inzet van vier of twintig credits.

Bij vier credits kun je de jokers op de rollen kriskras verzamelen, dus hoeven ze niet op één lijn te staan. Zet je twintig credits in, dan tellen de jokers als een echte joker, dus heb je aan twee dezelfde symbolen en een joker genoeg voor een winnende combinatie. Heb je geen winnende combinatie, maar wel een joker op je scherm, dan krijg je een willekeurige winst van 10-200 credits uitgekeerd.

Het basisspel heeft ook een jokerspel. Iedere keer dat er een joker op één van de rollen verschijnt, loopt de meter op de rollen vol van 1 naar 6. Bij de zevende joker die verschijnt, mag je één van de rollen selecteren waar je joker vanaf dan als jokersymbool telt. Krijg je dus twee dezelfde symbolen én een joker, dan win je de combinatie alsof je dezelfde drie symbolen hebt. Iedere keer dat je op die manier wint, verdwijnt de joker en begint de meter opnieuw.


Wat kun je winnen?

De maximale winst in één beurt is 200 credits. Die kun je zowel in het basisspel als het bovenspel verdienen, maar het bovenspel geeft je ook de kans op 200 credits met de willekeurige uitkeer bij een joker. In het basisspel kun je de 200 credits ook nog verdienen door drie vraagtekens op een rij te krijgen en dan de hoogst mogelijke willekeurige winst te krijgen.


Gokken met Wild Mystery Gokkast

De Wild Mystery gokkast heeft iedereen wat te bieden: beginners die een klassieke fruitautomaat willen combineren met overzichtelijke bonussen en extra’s, of de speler die bekend is met gokkasten en een goed gebalanceerde gokkast zoekt. Voor wie een gratis spelletje wil spelen is de Wild Mystery gokkast ook een prima optie. Hoe je ook wilt spelen, in dit spel brengt de joker je meer geluk dan je op het eerste gezicht zou denken!

Wild Mystery gokkast

4 van de 5 sterren