Wild Wild West gokkast

2 van de 5 sterren

De Wild Wild West gokkast is een online gokkast die een klassieke ervaring naar je eigen beeldscherm brengt. Met een rechthoekige kast is Wild Wild West een fruitautomaat zonder fratsen, maar wild genoeg om je uren bezig te houden. Het bovenspel telt maar liefst vijf rollen en vijftien winlijnen als je hoog genoeg inzet, terwijl het basisspel alles lekker simpel houdt. Met één winlijn en een inzet van één credit is het basisspel duidelijk bedoeld om credits te sparen die in het bovenspel kunnen worden ingezet. Je kunt de gokkast gratis proberen of je geluk beproeven met een echte inzet.


Hoe werkt Wild Wild West Gokkast?

Wild Wild West gokkast is een klassieke fruitautomaat. In het basisspel zijn drie rollen beschikbaar met één winlijn. De te winnen bedragen staan overal op de kast gedrukt, dus is snel te zien welke winst ieder spel brengt. Je kunt een gewonnen bedrag hier ook inzetten in het gokspel, waarbij je 50% kans maakt om je credits te verdubbelen of te verliezen. Credits worden automatisch naar het bovenspel overgemaakt, tenzij je ervoor kiest om ze terug te storten in je totaal. Het basisspel heeft ook een extra bonusspel, waarbij drie sheriffsterren op rij een winst van twintig credits geven.


Wat zijn de regels?

Als je ten minste vijf credits hebt gewonnen, kun je het bovenspel spelen. Hierbij zijn meerdere inzetten mogelijk waarbij je met een hogere inzet ook meer winmogelijkheden hebt. Voor de vijf credits speel je met drie rollen en drie winlijnen; eentje voor elke positie op de rol. Verdubbel je je inleg, dan kun je op vier rollen spelen die samen tien winlijnen hebben. De maximale inzet is twintig credits voor vijf rollen en vijftien winlijnen.

Waar in het bassispel maar één mogelijkheid is om de maximale tweehonderd credits te winnen, zijn er liefst drie mogelijkheden in het bovenspel. Doordat dezelfde symbolen in het bovenspel allemaal onder elkaar zijn gezet, maak je extra kans om met meerdere winlijnen tegelijk te winnen.


Wat kun je winnen?

De maximale winst is tweehonderd credits. Deze kun je in het basisspel krijgen door drie barsymbolen op een rij te zetten. In het bovenspel heb je drie kansen op tweehonderd credits, namelijk met de sherrifsterren, de barsymbolen of drie dollartekens.

Gokken met Wild Wild West Gokkast

Wild Wild West is een heel duidelijke gokkast. Met rechte hoeken en weinig fratsen, maar meer winlijnen dan de gemiddelde gokkast weet Wild Wild West een goede balans te vinden. Je kunt heel klassiek spelen in het basisspel, of helemaal wild gaan met de vijf rollen in het bovenspel, maar welke route je ook kiest, Wild Wild West is absoluut de moeite waard.

Wild Wild West gokkast

2 van de 5 sterren