Winstar Gokkast

4 van de 5 sterren

De Winstar gokkast is een videogokkast die draait om sterren met veel punten. Hoe puntiger de ster, des te hoger je winst. Je speelt met vijf rollen en drie posities op iedere rol. Er zijn in totaal tien winlijnen beschikbaar. Hoewel de Winstar in alles lijkt op andere gokkasten, zijn er wel degelijk verschillen te vinden. Tegelijkertijd is dit een robuuste gokkast die zich vooral richt op het blijven draaien van de rollen. Winstar heeft geen bonusrondes of extra stappen tot een grote winst, maar blijft zich focussen op de vijf rollen waar je mee begint. Toch is er een jackpot beschikbaar, waardoor de kans op een grote winst altijd meespeelt in de achtergrond.


Hoe werkt Winstar Gokkast?

Zoals gezegd heett Winstar vijf verschillende rollen. Hierop komen sterren in drie kleuren voorbij, samen de vijf hoogste kaarten uit het kaartspel. Voor een winnende combinatie moet je ten minste drie van deze symbolen op een winlijn zetten. De zilverkleurige sterren zijn hierbij het meeste waard, terwijl de 10, boer en koningin uit het kaartspel de minste winst uitkeren. Groene en blauwe sterren leveren vier keer je inleg op als je er drie op een winlijn hebt en de rode sterren zijn zes keer je inleg waard.


Wat zijn de regels?

Anders dan in andere gokkasten tellen bij Winstar de winnende symbolen niet alleen maar van links naar rechts. Je kunt iedere mogelijke combinatie maken op de vijf rollen, dus telt je winst ook als je drie boeren op rij hebt op rol drie, vier en vijf.

Daarnaast heeft Winstar ook een veelgekleurde ster die wisselt van kleur en verandert in een willekeurig symbool. Daarmee is het geen joker, maar alle ‘mystery’ sterren die in beeld verschijnen veranderen wel allemaal in hetzelfde symbool. Een ander verschil met gokkasten die op het eerste gezicht op Winstar lijken, is dat de kleinst mogelijke winnende combinatie je gegokte bedrag helemaal terugstort, in plaats van een deel daarvan. Alles daarboven keert je inzet in veelvoud uit, variërend van twee keer je inleg tot vijftig keer je inleg per winlijn.


Wat kun je winnen?

Het hoogst mogelijke aantal credits dat je kunt winnen, is 500 credits. Hiervoor moet het hele speelveld gevuld zijn met zilverkleurige sterren. Je kunt ook de jackpot winnen door alle vijf de rollen van een gouden randje te voorzien.

Gokken met Winstar Gokkast

De Winstar gokkast is heel snel onder de knie te krijgen. Vooral omdat het spel alleen om het bassispel draait, is de kast goed te overzien. De winsten volgen elkaar in snel tempo op en zijn nog sneller te verdienen doordat de rollen niet alleen van links naar rechts werken. Ook valt op dat de automatische spelfunctie heel overzichtelijk is en een goed aantal opties heeft. Je kunt Winstar gratis proberen of sterren verzamelen met je online credits.

Winstar Gokkast

4 van de 5 sterren