Wolf Cub Gokkast

4 van de 5 sterren

Wolf Cub is de liefste gokkast die je je maar kunt bedenken. Deze videogokkast staat in het teken van een klein wolvenjong, dat samen met zijn bosvriendjes voor jouw winst gaat zorgen. Hij kwispelt enthousiast als de rollen draaien en begint naar de maan te huilen als je kans maakt op extra gratis beurten of een bonusspel. Zelfs de norse uil die in dit spel een van de symbolen is, zorgt voor en glimlach op je gezicht. Maar zelfs voor wie zich niets aantrekt van het bijzondere ontwerp, is er genoeg reden om Wolf Cub een kans te geven.


Hoe werkt Wolf Cub Gokkast?

Wolf Cub heeft vijf rollen met drie zichtbare posities op iedere rol. Krijg je drie dezelfde symbolen op een rij, dan krijg je een winst uitbetaald. Een WILD symbool met de pootafdruk van het wolvenjong kan ieder ander symbool vervangen en voor (een grotere) winst zorgen. Er zijn twintig winlijnen waarop je combinaties kunt zetten en een scattersymbool dat een bonusspel ontgrendelt.


Wat zijn de regels?

Als je op het wolvenpootje in het midden drukt, beginnen de rollen te draaien. Met de gewone symbolen kan je winst oplopen tot 30 keer je eigen inleg per winlijn. De winlijn begint te tellen van links naar rechts; je kunt dus geen winnende combinaties maken op de middelste drie rollen. Hiermee volgt Wolf Cub een standaardpatroon van vergelijkbare gokkasten.

Het spel wordt echter veel leuker op het moment dat de speciale symbolen in beeld komen. Zo kun je met drie scattersymbolen waar dan ook in het speelveld een bonusspel spelen waarbij je gratis extra beurten krijgt. Met iedere animatie is duidelijk hoeveel aandacht an de details in dit spel is gegeven.

Als je tijdens deze extra beurten een rol vult met één symbool, veroorzaak je een lawine waarbij een deel van het speelveld wordt gevuld met hetzelfde symbool en je winst dus aanzienlijk groter wordt. De kracht van deze lawine wordt weer bepaald hoeveel van hetzelfde symbool in de rest van het veld staat.


Wat kun je winnen?

Zoals gezegd is de hoogste winst in het basisspel 30 keer je inleg per winlijn. Dat laatste is vooral belangrijk in de bonusrondes, waar de lawine je winst aanzienlijk kan vergroten. Combineer je dan een lawine met een waardevol symbool, dan geldt je winst direct op een aantal winlijnen tegelijk. Er zijn bij Wolf Cub geen jackpots te winnen.

Gokken met Wolf Cub Gokkast

Wolf Cup is een schattige gokkast. Het wolvenjong is aandoenlijk en ook de symbolen zijn leuk gemaakt. Het hele spel zit goed in elkaar en doet precies wat je hoopt van een videogokkast. Door de extra functies en bonussen kan je winst ook hoog oplopen, terwijl je geen kans maakt op een jackpot. Je kunt Wolf Cub gratis spelen of zien hoe ver een echte inzet je brengt.

Wolf Cub Gokkast

4 van de 5 sterren