Wolf Gold gokkast

3 van de 5 sterren

Ontdek de avonturier in jezelf met deze strak vormgegeven gokkast. Het Amerikaanse westen vormt het thema van deze online gokkast. In plaats van de klassieke symbolen vind je in Wolf Gold panters, adelaars, bizons, wilde paarden en natuurlijk wolven op je scherm. Tussen al deze dieren ligt het goud op jou te wachten. Combineer dit design met liefst vijfentwintig winlijnen en een hoge inzet en je hebt een gokkast waar je vanzelf warm van wordt. Je kunt deze online gokkast helemaal gratis beleven, of als een echte avonturier geheel in stijl credits kopen. Zie ook het aaibare broertje van dit spel.


Hoe werkt Wolf Gold Gokkast?

Wolf Gold heeft vijf rollen die ieder drie symbolen weergeven. In deze vijftien vlakken kun je vijfentwintig verschillende combinaties maken. Ieder spel geeft vijftien vlakken weer en met ieder spel krijg je vijftien nieuwe symbolen. Anders dan met klassiekere gokkasten zijn er in Wolf Gold geen mogelijkheden om een rol vast te zetten; het speelveld verandert dus voortdurend.


Wat zijn de regels?

Er zijn in principe zes verschillende symbolen waarmee je winst begint te maken, maar Wolf Gold heeft nog veel meer te bieden. Naast de genoemde dieren zie je ook de hoogste vier kaarten uit een kaartspel voorbij komen. Drie boeren geven je een deel van je inleg terug en met vijf bizons verdien je twintig keer je inleg. De wolf telt bovendien als een joker die een onvolledige combinatie in winst kan omzetten.

Naast deze klassieke regels, zijn er nog meer mogelijkheden met Wolf Gold. Wie drie ‘scatter’ symbolen vindt, mag vijf keer gratis spelen. Daarnaast heeft iedere rol ook speciale geldsymbolen, waarbij de waarde van ieder symbool steeds verschilt. Krijg je zes van die geldsymbolen in één spel, dan ontgrendel je automatisch de ‘money respin’ modus.

In deze ‘money respin’ begint het geld echt te rollen. Alle symbolen op de rollen worden vervangen voor geldsymbolen of lege plekken. Je krijgt drie gratis spellen en elke keer dat je een nieuw geldsymbool krijgt, wordt dat weer aangevuld tot drie. De ‘money respin’ is klaar als je geen ‘respins’ meer hebt óf als alle vlakken gevuld zijn met geldsymbolen. Het totaal van de geldsymbolen wordt dan bij elkaar opgeteld en aan je credits toegevoegd.


Wat kun je winnen?

Als je in de ‘money respin’ alle vijftien vlakken hebt gevuld met geldsymbolen, win je de jackpot van 1000 maal je inleg. Je kunt maximaal $125 inleggen, waarmee de grootste jackpot in totaal $125.000 bedraagt. Zonder de jackpot mee te tellen, is de hoogste winst twintig keer je eigen inleg.

Gokken met Wolf Gold Gokkast

Wolf Gold is een gokkast die naadloos past in een nieuwe traditie van gokkasten. De sfeer en het thema worden goed neergezet, zonder af te leiden van het gokken waar het om gaat. Je kunt het spel gratis proberen, of een echte inleg wagen. Wolf Gold is perfect voor wie houdt van Westerns, maar altijd vond dat cowboys te weinig te maken kregen met schatkisten. Geld ligt altijd op de loer in Wolf Gold en de echte avonturier weet het te vinden.

Wolf Gold gokkast

3 van de 5 sterren